Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Viborg Cathedral, Viborg

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Viborg Cathedral på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Viborg Cathedral - Viborg, Danmark
24. apr. — 25. apr.2
Viborg Cathedral - Viborg, Danmark
ons. 24.4
tor. 25.4
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Viborg Cathedral, Viborg

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Viborg Cathedral, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Viborg Cathedral for så lidt som 499 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Viborg Cathedral, der kan bookes til denne pris. Kabyssen er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Viborg Cathedral. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024.
Dette er de laveste priser, vi har fundet på hoteller tæt på Viborg Cathedral i øjeblikket. Da priserne kan variere efter dato, skal du ændre datoerne, hvis du er fleksibel for at sammenligne priser.
Vis alle 15 hoteller
34 Koldingvej, Viborg, Central Jutland, Denmark
1,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
499 kr.
Gns. pr. nat
Sct. Mathias Gade 5, 1. Floor, Viborg, Central Jutland, Denmark
0,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
773 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Viborg Cathedral

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Viborg Cathedral. Der er 15 hoteller i Viborg Cathedral, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Viborg Cathedral er .
Vis alle 15 ophold
34 Koldingvej, Viborg, Central Jutland, Denmark
1,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
499 kr.
Gns. pr. nat
Sct. Mathias Gade 5, 1. Floor, Viborg, Central Jutland, Denmark
0,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
773 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Viborg Cathedral

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Viborg Cathedral for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. april 2024.
Uanset om du besøger Viborg Cathedral for fritid eller forretning, så brug kortet til at finde hoteller tæt på din ideelle placering. Brugere kan klikke på et hotels navn for at finde flere oplysninger om det, såsom pris, anmeldelser og faciliteter, og også finde forskellige tilbud for ejendommen.

Fakta om overnatning i Viborg Cathedral

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Viborg Cathedral, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Viborg Cathedral?

  2.118 anmeldelser har vurderet Palads Hotel med et gennemsnit på 7,8/10. Det kan også være en god idé at se på Kabyssen, som er blevet vurderet til 7,8/10 ud fra 329 anmeldelser. Viborg City Rooms kunne også være et godt alternativ og er vurderet til 8,2/10 ud fra 413 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,0 ud fra 10.821 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Viborg Cathedral i nærheden af Times Square?

  Det mest populære hotel i nærheden af Times Square er Pod Times Square. 21.685 brugere af HotelsCombined har vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du har planer om at bo i nærheden af Amsterdam Centraal, bør du overveje Budget Hotel Tourist Inn, som er vurderet til 7,5 ud fra 4.173 anmeldelser.

 • Hvad koster hoteller i Viborg Cathedral?

  Gennemsnitspriserne på hoteller i Viborg Cathedral har ligget på omkring 653 kr. pr. nat i de seneste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Viborg Cathedral?

  I løbet af de sidste 3 dage er der blevet fundet hoteller i Viborg Cathedral for helt ned til 625 kr./nat i søgninger foretaget af brugere af HotelsCombined.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Viborg Cathedral

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined