Sådan fungerer vi

Som verdens førende rejsesøgemaskine arbejder vi hårdt for at kunne tilbyde vores brugere de oplysninger, de har brug for, så de nemt kan planlægge og bestille deres rejser.

En simpel søgning på HotelsCombined gennemsøger priser fra hundredvis af rejsesider på få sekunder. Uanset om du er på udkig efter fly, hoteller, udlejningsbiler e.l., indsamler vi tilbud på tværs af nettet og samler dem på ét sted. Sammenlign de forskellige muligheder for fly, hoteller eller udlejningsbiler, og vælg, hvor du vil bestille - uanset om det er direkte hos flyselskabet, hotellet, biludlejningsfirmaet eller et andet rejseselskab.

Priserne bliver hentet direkte hos rejsesiderne og bliver samlet i en oversigt, uden der opkræves gebyrer fra HotelsCombined. Når du har valgt dit foretrukne tilbud, er det udbyderen af tilbuddet, der betaler os for, at vi videresender dig til deres websted eller hjælper dig med at bestille hos dem. Dette gør vores service helt gratis for brugere.

En anden måde, vi tjener penge på, er ved at vise rejserelaterede reklamer på vores side. Hvis du klikker på en annonce, bliver vi i nogle tilfælde betalt for dette klik af afsenderen af annoncen.


Sådan opstiller vi resultaterne

Der er flere faktorer, der spiller ind i forhold til, hvordan vi lister vores resultater. Det kan være en kombination af oplysninger såsom pris og anmeldelser. I relation til fly inkluderer vi i øvrigt elementer, der kan påvirke din komfort såsom rejselængde og antal stop. For at være sikker på, at du finder det, du er på udkig efter, tilbyder vi filtre, der hjælper dig med at skræddersy din søgning, samt enkle sorteringsmuligheder såsom "pris".

Vil du vide mere? Vi sorterer resultater på forskellige dele af siden på følgende måde:

Hoteller

Populær

Populære hoteller er baseret på en algoritme, der vurderer nøglefaktorer, der er relateret til popularitet. Hoteller rangeres baseret på en kombination af antallet af skriftlige gæsteanmeldelser og regionale søge- og bestillingstendenser.


Pris

Leder du efter den laveste pris? Du kan sortere tilbuddene efter pris, og få hurtig adgang til de billigste tilbud.

Af og til vil det samme tilbud være tilgængeligt på flere udbydersider. Priserne vises i en oversigt, men vi fremhæver én hovedudbyder baseret på faktorer såsom popularitet eller anmeldelser.


Fly

Bedste og anbefalet

Et billigt tilbud er ikke nødvendigvis det "bedste". Ved at inkludere faktorer som for eksempel en udbyders popularitet eller antal stop kan vi vise tilbudsforslag under "Bedste" eller "Anbefalet". I sidste ende er det op til dig, men at spare 300 kroner er ikke nødvendigvis tillokkende, hvis der er en mellemlanding på ti timer.

Nogle gange bedømmer vi også kvaliteten af den service, du får hos en udbyder. Vi fremhæver elementer såsom udbyderens bestillings- og bagageafgifter, så du har overblik over den samlede pris og nemmere kan sammenligne tilbud. Hvis en udbyder ikke er åben omkring ekstragebyrer og tilbyder lav gennemsigtighed i forhold til sine priser, anbefaler vi den ikke.


Billigste

Leder du efter den laveste pris? Du kan sortere tilbuddene efter pris, og få hurtig adgang til de billigste tilbud.

Af og til vil det samme tilbud være tilgængeligt på flere udbyderes sider. Priserne vises i en oversigt, men vi fremhæver én hovedudbyder baseret på faktorer såsom popularitet eller anmeldelser. Udbydere kan også være fremhævet, hvis de betaler mere for de klik, de får.


Billeje

Anbefalet

Den anbefalede algoritme på vores bilsøgeside er baseret på pris, indtægtspotentialet for HotelsCombined, generel klik-popularitet og populariteten af forskellige bilklasser på hver destination (fx er firhjulstrækkere mere populære end normalt på nogle afhentningssteder). Vi tager også højde for brugeranmeldelser af hvert udlejningsfirma og hver bestillingsudbyder.


Pris

Leder du efter den laveste pris? Du kan sortere tilbuddene efter pris, og få hurtig adgang til de billigste tilbud.

Af og til vil det samme tilbud være tilgængeligt på flere udbyderes sider. Priserne vises i en oversigt, men vi fremhæver én hovedudbyder baseret på faktorer såsom popularitet eller anmeldelser. Udbydere kan også være fremhævede, hvis de betaler mere for de klik, de får.


Sådan får vi priserne

Vi søger på tværs af hundredvis af rejse-, flyselskabs-, hotel- og biludlejningssider på samme tid. Vi stræber altid efter at vise de mest nøjagtige og aktuelle oplysninger, men der kan opstå unøjagtigheder. Nogle gange skyldes det, at udbyderens websted ikke opdaterer deres beholdning hos os, at den ikke har forbindelse til vores side, eller at en anden rejsende allerede har bestilt dette tilbud. Sidstnævnte kan nogle gange ske, fordi vi lagrer resultater for at holde sidens hastighed oppe, så du ikke oplever ventetid. Hvis du og en anden rejsende f.eks. starter den samme søgning inden for samme minut, vil vi højst sandsynligt vise jer begge de samme resultater. Som minimum skal vores udbyderes websteder give os en opdateret prisopgørelse hver 24. time. Selvom vi søger på så mange sider som muligt, kan vi ikke søge på dem alle. Der er også tilfælde, hvor vi ikke viser resultater fra visse udbydere af tekniske eller kommercielle grunde, eller fordi vi kan se, at de har en negativ indvirkning på kundetilfredsheden.


Vores forhold til de udbydere, vi henviser til

HotelsCombined er en del af KAYAKs portfolio af metasøgningsbrands, der inkluderer KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights og Mundi.

KAYAK har kontraktlige partnerskaber med de fleste af de 700+ udbyderes websteder, der kan ses blandt vores resultater. Hvis du er et selskab, der er interesseret i at arbejde med os, henviser vi til vores Affiliate-side eller side for hotelejere.

Udover disse partnerskaber er KAYAK en del af Booking Holdings Inc., der omfatter andre rejsesider såsom Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, Rentalcars.com og Opentable.com.