Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ofte stillede spørgsmål

Hoteller

Hjælpen er på vej: Hvis du har bestilt din rejse på HotelsCombineds side hos en af vores udbydere, kan du gå til Bookinger og få information om døgnåben support. Hvis du har bestilt din rejse uden for HotelsCombined, eller er blevet omdirigeret fra vores side til udbyderens side for at gennemføre bestillingen, må du kontakte udbyderen direkte. Er du ikke sikker på, hvem udbyderen er? De rejseudbydere, som vi samarbejder med, tager beskyttelsen af dine data meget alvorligt, og derfor har HotelsCombined ikke adgang til din bestilling, så vi kan foretage ændringer eller gensende bekræftelsesmails. Hvis du allerede er blevet opkrævet betaling, kan du finde ud af, hvem du har bestilt hos, ved at tjekke betalingsnavnet på eventuelle afventende eller fuldførte opkrævninger. Kontakt hotellet for at finde ud af, hvilken rejseudbyder din bestilling kom fra. Hvis du brugte din computer eller mobilwebbrowser til bestillingen, kan du gendanne dine handlinger ved at tjekke browserhistorikken og derved se, hvilken rejseudbyders website du er blevet omdirigeret til efter HotelsCombined.
Hvis du har valgt Book med hotel, kan du afbestille via bekræftelsesmailen. Afbestillingslinket kan findes øverst i bekræftelsesmailen. Hotellet vil blive underrettet, og du vil kort tid efter modtage en e-mail om, at din booking er blevet annulleret. Alternativt kan du kontakte hotellet direkte ved hjælp af kontaktoplysningerne i bekræftelsesmailen.
Fordi vi søger på hundredvis af andre rejsesider samtidig, kan det ske, at der opstår problemer med nøjagtigheden på de informationer, vi henter fra disse sider. Enten har siden ikke opdateret sine tilgængelige tjenester, har givet os fejlagtige informationer, eller også har en anden rejsende booket det sidste tilgængelige værelse.
Siden HotelsCombined er en søgemaskine, og ikke en sælger, har vi ikke tilbagebetalingsregler. Dette bliver håndteret af udbyderen, som du bookede rejsen hos. Er du ikke sikker på, hvilket selskab du skal snakke med? Tjek dit kontoudtog og/eller gå til Bookinger for at finde din udbyders information.
Stjernerangering er blevet opgivet af hotellerne selv, men også af netrejsebureauer, der sælger hotelværelser.HotelsCombined indsamler denne information og viser det, som er mest nøjagtigt. Vi forstår, at nogen af disse leverandører er mere pålidelige end andre og tager dette med i vores beregninger, når vi viser stjernerangering.
Alle vores hotelvurderinger er fra verificerede gæster, så du ved, at det, du læser, er ægte.
Kunne I tænke jer at blive en af vores hotelpartnere? Klik her.

iOS

  1. Gå til din enheds Indstillinger, og klik på Anonymitet.
  2. Tryk på Lokalitetstjenester.
  3. Slå disse til. Alle apps, der kan anvende lokalitetstjenester, finder du nedenfor
  4. Rul ned til din browser (f.eks. Safari, Chrome el. lign.), og sørg for, at lokalitetstjenester er slået til.

Android

  1. Gå til din enheds Indstillinger, og vælg derefter Placering. Sørg for, at den er slået til.
  2. Kontroller også, at du specifikt har angivet placeringsindstillinger for din browser. Åbn browserens menu (øverste i højre hjørne).
  3. Rul ned for at komme til menuen Placering.
  4. Slå denne til.
  5. Du kan herefter se de websteder, du har tilladt og blokeret, ved at udvide de tilsvarende menuer og justere indstillingerne for adgang til din placering for hvert websted.
  6. Opdater eventsiden, du forsøger at se, efter du har tilladt adgang til din placering. Siden indlæses, hvis din placering ikke er blevet blokeret.
Hvis du allerede har booket online, og du har en særlig anmodning angående dit ophold, eller du har brug for flere oplysninger, f.eks. om transport til og fra lufthavnen, kan du kontakte hotellet ved hjælp af kontaktoplysningerne i bekræftelsesmailen eller ved at kontakte rejseudbyderen. Hvis du ikke har booket endnu, og bare gerne vil vide mere, inden du booker, kan du prøve at finde hotellets website via din foretrukne søgemaskine (f.eks. Google) ved hjælp af hotellets navn og navnet på byen. Hvis du ikke kan finde svar på et bestemt spørgsmål på vores website eller på rejseudbyderens website, er det bedste, du kan gøre, at kontakte hotellet direkte, da de vil kunne give dig den bedste hjælp.

Flyrejser

HotelsCombined sammenligner flypriser på forskellige bestillingssites og finder den laveste pris til dig. Vælg den lave pris, som passer dig bedst, og så sender vi dig via et link til sitet, så du kan fuldføre din bestilling der. Den faktiske bestilling er forbundet til det flyselskab eller det rejsebureau, som du har valgt. HotelsCombined er ikke involveret i bestilling og betaling og kan derfor ikke verificere dine bestillingsoplysninger. Hvis du har nogen spørgsmål angående ændring eller afbestilling, skal du derfor kontakte kundeservice hos det flyselskab eller rejsebureau, hvor bestillingen er foretaget. Hvis du ikke kan huske, hvilket bestillingssite du bookede på, kan du tjekke dine betalingsoplysninger. Hvis du ser på betalingsdestinationen, kan du tjekke, hvor du har foretaget bestillingen.
Fordi vi søger på hundredvis af andre rejsesider samtidig, kan det ske, at der opstår problemer med nøjagtigheden på de informationer, vi henter fra disse sider. Enten har siden ikke opdateret sine tilgængelige tjenester, har givet os fejlagtige informationer, eller også har en anden rejsende booket det sidste tilgængelige værelse.
Siden HotelsCombined er en søgemaskine, og ikke en sælger, har vi ikke tilbagebetalingsregler. Dette bliver håndteret af udbyderen, som du bookede rejsen hos. Er du ikke sikker på, hvilket selskab du skal snakke med? Tjek dit kontoudtog og/eller gå til Bookinger for at finde din udbyders information.
Kan alle ikke lide at spare penge? Vi har fundet ud af, at en af de bedste måder at finde gode tilbud på visse fly på, er at booke to enkeltbilletter i stedet for en rundrejse. Så det er dette, HotelsCombined Mix gør: At finde to kompatible enkeltrejsefly for at spare dig for penge. Bare husk at sikre, at hver strækning af rejsen er tilgængelig, før du booker.
Alle flypriser på HotelsCombined inkluderer gældende skatter og afgifter. Undtaget er valgfri gebyrer for eksempelvis indtjekket bagage, eller at flyselskabet opkræver betaling for sædevalg, kæledyr osv. Sådanne tillæg skal organiseres separat med flyselskabet. Vil du gerne vide, hvilke gebyrer et flyselskab kan opkræve? Mere info om flyselskabsgebyrer. Tog- og buspriser på HotelsCombined inkluderer gældende skatter og afgifter. Nogle partnere kan også opkræve ekstra for service, bagage eller for visse betalingsmetoder.
Flypriser tager ikke bagagegebyrer eller andre gebyrer i betragtning. Men for netop at afhjælpe dette problem har vi skabt Gebyrberegneren, der er tilgængelig under dine flysøgningsresultater, så du nemt kan beregne den fulde pris på dit fly.
På vores desktop-side kan du oprette en, ved at logge ind og gå direkte til Prisagent under din konto eller benytte funktionen "Spor priser" øverst til venstre på flyresultatsiden. Hvis du søger efter hoteller, kan du oprette en Prisagent ved at klikke på "Opret Prisagent"-knappen øverst til højre på hotelresultatsiden. Hvis du bruger vores app, kan du finde Prisagent ved at bruge appens navigationsmenu og følge instruktionerne dér.
Tillykke, du har fundet vores Prisprognose-værktøj. Ved at anvende tidligere data kan vi forudse, om priserne på bestemte ruter vil stige eller falde de næste 7 dage. Derefter giver vi en anbefaling om, hvorvidt du bør booke et fly nu, eller om du bør vente og se, hvad der sker med flypriserne (at opsætte et dagligt Prisagent kan være behjælpeligt).
Ikke alle ruter vil have tilstrækkelig information til at vise Prisprognose. Det ser ud som om, du har fundet noget unikt inden for pristrends.
Når du søger efter fly på HotelsCombined, kan du vælge antallet af børn og spædbørn via menuen for passagerer.
Hvis du ønsker at betale for en andens rejse, kan du sagtens gøre det. Det er dog vigtigt, at du sørger for at indtaste passagerinformationerne korrekt, så navnet på billetten matcher den rejsendes ID præcis. Et enkelt forkert bokstav kan betyde, at passageren ikke kan anvende billetten. Mange flyselskaber opkræver desuden et større gebyr for ændring af passagerinformationer, efter billetten er booket.
Vi hjælper dig. Når du er på HotelsCombineds Fly-side, vælg da "Rundrejse" over søgefeltet, før du søger. Dette vil give dig mulighed for at søge efter fly med adskillige strækninger.
Nogle gange er rejsedatoen ikke mejslet i sten. Hvis du kan flytte rundt på et par dage mht. hvornår du rejser, vil fleksible datoer vise dig fly op til tre dage før/efter den indtastede dato. På denne måde kan du se, om du finder et bedre tilbud ved fx at rejse en dag eller to tidligere. Du kan vælge at få vist søgninger for fleksibel weekend eller fleksibel måned, for at søge på længere tid, og finde den billigste pris, for de tidspunkter det passer dig.
I øjeblikket kan HotelsCombined søge på maksimalt ni passagerer ad gangen. Når det er sagt, kan HotelsCombined fortsat hjælpe dig med at finde den bedste rejseplan til din gruppe. Vi foreslår, at du finder det fly, du ønsker at bestille, ved at gennemføre en søgning på www.hotelscombined.dk og derefter kontakter flyselskabet direkte for at diskutere grupperejser.
Nogle gange tilbyder leverandørerne specielle rabatpriser på fly mod én betingelse: Siden prisene er så lave, ønsker flyselskabet at være anonymt, indtil du har fuldført bookingen.

Billeje

HotelsCombined er en søgemaskine, der sammenligner forskellige biludlejningsfirmaers produkter og finder den laveste pris. Når du vælger det produkt, der passer bedst til dig, sender vi dig via et link til sitet, så du kan fuldføre din booking der. Vi indsamler eller administrerer ikke oplysninger om bookinger for HotelsCombined-kunder. Hvis du vil afbestille eller foretage en ændring, skal du derfor kontakte biludlejningsfirmaet eller det site, hvor den faktiske booking blev foretaget. Hvis du ikke er sikker på, hvilket biludlejningssite du har booket på, bør du tjekke dine betalingsoplysninger. Hvis du ser på betalingsdestinationen, kan du få bekræftet, hvor du har foretaget bookingen. Alternativt kan du tjekke historikken i din internetbrowser eller søge efter de samme betingelser igen på HotelsCombined for at se, hvilket site bookingen blev foretaget på. Afbestillingsreglerne er underlagt det enkelt biludlejningsfirmas regler og kan variere afhængigt af de betingelser, der blev valgt på bookinhtidspunktet. Inden du afbestiller bør du tjekke oplysninger om afbestillingsreglerne i bookingbekræftelsen, og hvis du har yderligere spørgsmål, er det bedst at kontakte det website, hvor bookingen blev afgivet.
Har du kigget i Bookinger? Hvis du bookede på HotelsCombineds side hos nogle af vores udbydere, bør du kunne finde det dér. Hvis du blev dirigeret væk fra vores side for at gennemføre din reservation, må du forhøre dig direkte hos udbyderen. Kan du ikke huske udbyderens navn? Tjek dit kontoudtog for at finde ud af, hvem der har trukket penge på dit kort.
Siden HotelsCombined er en søgemaskine, og ikke en sælger, har vi ikke tilbagebetalingsregler. Dette bliver håndteret af udbyderen, som du bookede rejsen hos. Er du ikke sikker på, hvilket selskab du skal snakke med? Tjek dit kontoudtog og/eller gå til Bookinger for at finde din udbyders information.
Fordi vi søger på hundredvis af andre rejsesider samtidig, kan det ske, at der opstår problemer med nøjagtigheden på de informationer, vi henter fra disse sider. Enten har siden ikke opdateret sine tilgængelige tjenester, har givet os fejlagtige informationer, eller også har en anden rejsende booket det sidste tilgængelige værelse.
Aldersgrænsen varierer, afhængigt af hvor og hvem du lejer bil hos, så det er bedst at holde dig orienteret. Vi anbefaler, at du kontakter biludlejningsfirmaet direkte for at få flere oplysninger om deres regler. Vær opmærksom på, at HotelsCombined ikke har noget med reglerne for lejerens alder at gøre.

Trips

Vi er glade for, at du spørger. Trips hjælper dig med at organisere din rejse ubesværet. Du kan gemme søgeresultater for at spore priser, oprette rejseplaner for kommende rejser, dele dine planer med venner og familie, synkronisere det med din Gmail-konto for automatisk at oprette rejseplaner, videresende bookingbekræftelser fra de fleste rejsesider for at tilføje dem til din rejse, manuelt indtaste oplevelser, modtage notifikationer om fly- og gateændringer og meget mere – alt sammen på ét sted. Og så er det helt gratis.
Efter du har logget ind på HotelsCombined, gå da til din Trips-side og vælg rejsen, du ønsker at slå den sammen med. Se efter menuen "Mere" og find så "Slå sammen med anden rejse."
Gå til din Trips-side og vælg det gemte resultat, du ønsker at booke. Selv om det er noget tid siden, har HotelsCombined sørget for at opdatere dine gemte søgeresultater for at sikre, at du ser de nyeste priser. Klik blot på "book"-knappen, når du er klar.
Vi vil importere dine reservationer til HotelsCombined Trips, så du kan se alle dine rejseplaner på et sted, selv når du er offline. HotelsCombineds brug af informationer modtaget fra Gmail-synkronisering er underlagt Brugerdatapolitik for Google API-tjenester, herunder kravene om begrænset brug.

Konto

Hvis du har booket hos en af vores udbydere på HotelsCombineds side, gå da til Bookinger for information. Hvis du derimod har booket din rejse uden om vores side, eller er blevet omdirigeret til udbyderes side for at gennemføre bookingen, må du kontakte udbyderen direkte. Er du ikke sikker på, hvem udbyderen er? Tjek dit kontoudtog for at finde ud af, hvem der har trukket penge på dit kort.
Smut over til din Konto-side for at ændre dine personlige informationer.
Enkelt! Besøg vores Konto-side og kom i gang.
Vil du ikke længere være venner med os? Det er meget enkelt: Log af HotelsCombined, klik på "Log in"-linket, og indtast samme e-mailadresse, som du bruger til at logge på Facebook. I stedet for at indtaste flere informationer, skal du klikke på "nulstil adgangskode." Herefter vil du blive spurgt om at oprette en ny adgangskode til din konto, hvorefter din Facebook-konto vil blive adskilt.
Vælg linket for at nulstille adgangskoden, når du forsøger at logge ind på din konto.
Hvis du ønsker at ændre dine e-mail-abonnementer, kan du gøre dette på din Prisagent-side. Hvis du ønsker at slette din konto, gå venligst til dine Prisagent-indstillinger.