Bedst bedømte hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Københavns Lufthavn, Kastrup Station, Kastrup

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Københavns Lufthavn, Kastrup Station på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Københavns Lufthavn, Kastrup Station - Kastrup, Danmark
26. apr. — 27. apr.2
Københavns Lufthavn, Kastrup Station - Kastrup, Danmark
fre. 26.4
lør. 27.4
... med flere

Bedst bedømte hoteller i nærheden af Københavns Lufthavn, Kastrup Station

Gennemse de overnatningssteder i Københavns Lufthavn, Kastrup Station, som har fået de bedste vurderinger fra gæsterne. Der er i øjeblikket 5 overnatningssteder i Københavns Lufthavn, Kastrup Station, og dataene blev senest opdateret den 19. april 2024.
Disse Københavns Lufthavn, Kastrup Station ejendomme er blandt de højest vurderede af vores brugere. Tag et kig på brugeranmeldelser for at finde ud af, hvorfor disse egenskaber blev vurderet som de bedste.
Vis alle 5 hoteller
Ellehammersvej 20, Kastrup, Capital Region, Denmark
0,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.365 kr.
Gns. pr. nat
Kastruplundgade 15, Kastrup, Capital Region, Denmark
0,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
841 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Københavns Lufthavn, Kastrup Station

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Københavns Lufthavn, Kastrup Station, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Københavns Lufthavn, Kastrup Station til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 19. april 2024.
En opdeling af den gennemsnitlige pris pr. hotelklasse nær Københavns Lufthavn, Kastrup Station. Vi har fremhævet de mest populære ejendomme i henhold til vores brugere samt den bedste værdi inden for hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4+ stjerner
Ellehammersvej 20, Kastrup, Capital Region, Denmark
1.365 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Københavns Lufthavn, Kastrup Station

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Københavns Lufthavn, Kastrup Station. Der er 5 hoteller i Københavns Lufthavn, Kastrup Station, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 19. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Københavns Lufthavn, Kastrup Station er .
Vis alle 5 ophold
Kastruplundgade 15, Kastrup, Capital Region, Denmark
0,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
841 kr.
Gns. pr. nat
Ellehammersvej 20, Kastrup, Capital Region, Denmark
0,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.365 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Københavns Lufthavn, Kastrup Station

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Københavns Lufthavn, Kastrup Station for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 19. april 2024.
Rul til og zoom ind på de områder tæt på Københavns Lufthavn, Kastrup Station, du planlægger at besøge for at finde ejendomme i nærheden. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og får muligheden for at reservere det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Københavns Lufthavn, Kastrup Station

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Københavns Lufthavn, Kastrup Station, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 19. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Københavns Lufthavn, Kastrup Station?

  Københavns Lufthavn, Kastrup Station er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er Clarion Hotel Copenhagen Airport, som p.t. har en vurdering på 8,5. Hvis du vil se på alternative overnatningssteder, kan du overveje Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen, som er vurderet til 7,2 ud fra 6.814 brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Et godt hotel tæt på Københavns Hovedbanegård er Tivoli Hotel (vurderet til 8,0/10 ud fra 10.834 anmeldelser).

 • Hvilket hotel er godt i Københavns Lufthavn, Kastrup Station i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det hotel, som ligger tæt på Times Square, der har fået de bedste anbefalinger fra brugere af HotelsCombined. De har i 21.745 anmeldelser vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du er på udkig efter gode hoteller i nærheden af Amsterdam Centraal, kan du overveje Tourist Inn Budget Hotel - Hostel (vurderet til 7,5 ud fra 4.195 anmeldelser).

 • Hvad koster hoteller i Københavns Lufthavn, Kastrup Station?

  168 kr./nat er gennemsnitsprisen på et hotel i Københavns Lufthavn, Kastrup Station. Dette er baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Københavns Lufthavn, Kastrup Station?

  I løbet af de sidste 3 dage er der blevet fundet hoteller i Københavns Lufthavn, Kastrup Station for helt ned til 161 kr./nat i søgninger foretaget af brugere af HotelsCombined.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Københavns Lufthavn, Kastrup Station

Overvej alternative overnatninger i Kastrup
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Kastrup

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined