Tips
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i Tribeca, New York

Søg efter og sammenlign hoteller i New York, Tribeca på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Tribeca - New York, NY, USA
18. juli — 19. juli2
Tribeca - New York, NY, USA
tor. 18.7
fre. 19.7
... med flere

Tips til at boooke hotel i Tribeca

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Tribeca Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 11. juli 2024.
Billigste måned:april
Dyreste måned:maj
Gennemsnitspris i Tribeca:3.809 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:1.330 kr. pr. nat
Billigste dag:fredag
Dyreste dag:mandag
1.334 kr. - 9.408 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
1.415 kr. - 9.408 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Billigste hoteller i Tribeca, New York

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Tribeca, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Tribeca for så lidt som 1.438 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Tribeca, der kan bookes til denne pris. Sheraton Tribeca New York Hotel er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Tribeca. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 11. juli 2024.
I øjeblikket er dette de billigste hoteller i Tribeca, vi er stødt på på de valgte datoer. Hvis du har fleksibiliteten, skal du ændre de valgte datoer for at sammenligne priser.
Vis alle 83 hoteller
370 Canal Street, New York, NY, United States
4,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.438 kr.
Gns. pr. nat
85 West Broadway, New York, NY, United States
5,0 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.853 kr.
Gns. pr. nat
27 Barclay Street, New York, NY, United States
5,3 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
5.159 kr.
Gns. pr. nat
377 Greenwich Street, New York, NY, United States
4,5 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
7.340 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Tribeca

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Tribeca for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 11. juli 2024.
Brug kortet til at finde hoteller i Tribeca, der er tæt på de interessepunkter, du vil besøge. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og giver dig mulighed for at reservere det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Tribeca, New York

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Tribeca, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 11. juli 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i Tribeca?

  Et at de mest populære hoteller i Tribeca er The Frederick Hotel, som er blevet anmeldt af 2.276 brugere og p.t. har en vurdering på 8,0/10. Andre steder med høj vurdering er Hilton Garden Inn New York/Tribeca og Smyth Tribeca, som er blevet vurderet til henholdsvis 7,5/10 og 8,5/10 af vores brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Times Square er godt?

  Pod Times Square er et godt hotel tæt på Times Square. Det er vurderet til 8,1 ud fra 22.793 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Tribeca i nærheden af New York Centrum?

  Hvis du vil finde et godt hotel i nærheden af New York Centrum, kan du overveje Pod Times Square. Det er vurderet til 8,1/10 ud fra 22.793 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Guggenheim Museum?

  16.616 anmeldelser på HotelsCombined af Hi New York City Hostel vurderer det til 8,3/10, hvilket gør det til et meget anbefalelsesværdigt hotel i nærheden af Guggenheim Museum.

 • Hvad koster hoteller i Tribeca?

  Hoteller i Tribeca har en gennemsnitspris på 1.096 kr./nat (baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage).

 • Hvad koster et billigt hotel i Tribeca?

  I løbet af de sidste 3 dage er der blevet fundet hoteller i Tribeca for helt ned til 896 kr./nat i søgninger foretaget af brugere af HotelsCombined.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Tribeca?

  Hvis dine rejseplaner til Tribeca er fleksible, anbefaler vi, at du besøger mindst én af følgende mest populære seværdigheder: Times Square, New York Centrum eller Guggenheim Museum. New York er den rigtige by at bo i, hvis du vil besøge Times Square. Hvis du vil besøge New York Centrum, er et ophold i New York at foretrække. Hvis du vil besøge Guggenheim Museum, er det mest praktisk at bo i New York.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Tribeca

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined