Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Taipei Zoo, Taipei

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Taipei Zoo på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Taipei Zoo - Taipei, Taiwan
20. juni — 21. juni2
Taipei Zoo - Taipei, Taiwan
tor. 20.6
fre. 21.6
... med flere

Overnatning i Taipei Zoo

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Taipei Zoo for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 13. juni 2024.
Uanset om du besøger Taipei Zoo for fritid eller forretning, så brug kortet til at finde hoteller tæt på din ideelle placering. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hotel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i Taipei Zoo

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Taipei Zoo, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 13. juni 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Taipei Zoo?

  Taipei Zoo er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er In-stone Motel, som p.t. har en vurdering på 7,8. Hvis du vil se på alternative overnatningssteder, kan du overveje Cama, som er vurderet til 9,2 ud fra 14 brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Bedwood Hostel er et hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 7,4 ud fra 1.961 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Taipei Zoo i nærheden af Times Square?

  Hvis du vil finde et godt hotel i nærheden af Times Square, kan du overveje Pod Times Square. Det er vurderet til 8,1/10 ud fra 22.643 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du besøger Amsterdam Centraal, er det nærliggende hotel Budget Hotel Tourist Inn populært blandt brugere af HotelsCombined (4.446 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 7,6/10).

 • Hvad koster hoteller i Taipei Zoo?

  Gennemsnitspriserne på hoteller i Taipei Zoo har ligget på omkring 90 kr. pr. nat i de seneste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Taipei Zoo?

  I løbet af de sidste 3 dage er der blevet fundet hoteller i Taipei Zoo for helt ned til 42 kr./nat i søgninger foretaget af brugere af HotelsCombined.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Taipei Zoo?

  Der er så meget at se og lave i Taipei Zoo, men vi har fundet ud af, at de mest populære seværdigheder er Københavns Hovedbanegård, Times Square og Amsterdam Centraal. København er et godt sted at bo for at besøge Københavns Hovedbanegård, New York for at besøge Times Square og Amsterdam for at besøge Amsterdam Centraal.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Taipei Zoo

Overvej alternative overnatninger i Taipei
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Taipei

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined