Hoteller i nærheden af Minneapolis Downtown Lufthavn, Minneapolis

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Minneapolis Downtown Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Minneapolis, MN, USA - Downtown (STP)
6. mar. — 7. mar.2
Minneapolis, MN, USA - Downtown (STP)
ons. 6.3
tor. 7.3
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Minneapolis Downtown Lufthavn

Opdag velkendte overnatningssteder i Minneapolis Downtown Lufthavn, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 651 hoteller i Minneapolis Downtown Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 28. februar 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Minneapolis Downtown Lufthavn er .
Disse hoteller tæt på Minneapolis Downtown Lufthavn (STP) er de mest aktive blandt vores brugere i øjeblikket. Ændr datoerne på toppen af siden for at få flere muligheder i nærheden af Minneapolis Downtown Lufthavn (STP).
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
1313 Nicollet Ave, Minneapolis, MN, United States
Der er udstyret med sauna og svømmebassin på Millennium Hotel Minneapolis, som er beliggende i Minneapolis og 5 minutters gåtur fra Minnesota Orkester. Gæsterne kan også benytte gratis internet overalt på ejendommen.
Pool
Gratis wi-fi
6,5
God
2020 anmeldelser
Beliggenhed
1,5 km fra centrum
914 kr.
405 South 8th Street, Minneapolis, MN, United States
Med en bekvem beliggenhed i centrum af byen, vil dette 3-stjernede hotel være en fantastisk base i Minneapolis. Det omfatter jacuzzi, udendørs bassin og sauna.
Pool
Gratis wi-fi
8,3
Enestående
836 anmeldelser
Beliggenhed
0,8 km fra centrum
749 kr.
609 3rd Street South, Minneapolis, MN, United States
Med en bekvem beliggenhed i midten af byen, vil dette 3-stjernede hotel være en ideel base i Minneapolis. Gæsterne kan også benytte gratis Wi-Fi i løbet af deres ophold.
Gratis wi-fi
7,9
God
665 anmeldelser
Beliggenhed
0,4 km fra centrum
790 kr.
30 South 7th Street, Minneapolis, MN, United States
Med en bekvem beliggenhed i centrum af byen, vil dette 4-stjernede hotel være en fantastisk base i Minneapolis. Det er beliggende i områdets populære natteliv, omkring 5 minutter til fods fra Target Center.
Gratis wi-fi
8,2
Enestående
192 anmeldelser
Beliggenhed
0,8 km fra centrum
1.017 kr.
215 Fourth Street South, Minneapolis, MN, United States
Med en bekvem beliggenhed i hjertet af byen, vil dette 4-stjernede hotel være en fantastisk base i Minneapolis. Det er omringet af forskellige klubber og barer, og er 10 minutter til fods fra Downtown East/Metrodome Metro Transit Station.
Gratis wi-fi
8,5
Enestående
119 anmeldelser
Beliggenhed
0,3 km fra centrum
1.274 kr.

Hotelpriser i Minneapolis Downtown Lufthavn

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Minneapolis Downtown Lufthavn, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Minneapolis Downtown Lufthavn til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 28. februar 2024.
Et overblik over de gennemsnitlige priser pr. hotelklasse tæt på Minneapolis Downtown Lufthavn(STP). Vi har også fremhævet de mest populære hoteller og dem, der tilbyder mest for pengene, i hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
1313 Nicollet Ave, Minneapolis, MN, United States
914 kr.
609 3rd Street South, Minneapolis, MN, United States
790 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
215 Fourth Street South, Minneapolis, MN, United States
1.274 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Minneapolis Downtown Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Minneapolis Downtown Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 28. februar 2024.
Brug kortet til at finde ejendomme tæt på Minneapolis Downtown Lufthavn (STP) eller de attraktioner, du planlægger at besøge. Hvis du klikker på et hotelnavn, kommer du til en side med priser, anmeldelser og mere nyttig information.

Fakta om overnatning i Minneapolis Downtown Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Minneapolis Downtown Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 28. februar 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Minneapolis Downtown Lufthavn?

    34 anmeldelser har vurderet Four Seasons Hotel Minneapolis med et gennemsnit på 9,1/10. Det kan også være en god idé at se på Hyatt Place Minneapolis Downtown, som er blevet vurderet til 8,1/10 ud fra 1.586 anmeldelser. The Royal Sonesta Minneapolis Downtown kunne også være et godt alternativ og er vurderet til 8,3/10 ud fra 677 anmeldelser.

Find bedre resultater til din overnatning i Minneapolis Downtown Lufthavn

Overvej alternative overnatninger i Minneapolis
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Minneapolis

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined