Populære hoteller
Tips
Steder at overnatte

Hoteller i Spånga-Tensta, Stockholm

Søg efter og sammenlign hoteller i Spånga-Tensta, Stockholm på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Spånga-Tensta - Stockholm, Sverige
20. juli — 21. juli2
Spånga-Tensta - Stockholm, Sverige
lør. 20.7
søn. 21.7
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i Spånga-Tensta, Stockholm

Opdag velkendte overnatningssteder i Spånga-Tensta, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 8 hoteller i Spånga-Tensta, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 13. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Spånga-Tensta er 568 kr. pr. nat.
Disse hoteller er blandt de mest populære ejendomme i Spånga-Tensta-området. Hvis du ikke kan finde det hotel, du leder efter og har fleksibilitet med hensyn til datoer, så prøv at justere søgeformularen øverst på siden for at få flere muligheder.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Finspangsgatan 54, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden
Med en beliggenhed i Stockholm, er Sure Hotel by Best Western Spanga 30 minutter fra Stockholm-Arlanda Lufthavn og tilbyder sauna. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og en morgenbuffet vil være tilgængelig hver morgen.
Gratis wi-fi
Parking
7,3
God
1027 anmeldelser
Beliggenhed
12,6 km fra centrum
473 kr.

Tips til at boooke hotel i Spånga-Tensta

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Spånga-Tensta Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 13. juli 2024.
Billigste måned:oktober
Dyreste måned:maj
Gennemsnitspris i Spånga-Tensta:568 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:343 kr. pr. nat
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:fredag
344 kr. - 1.166 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
387 kr. - 601 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Overnatning i Spånga-Tensta

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Spånga-Tensta for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 13. juli 2024.
Naviger til de områder i Spånga-Tensta, du planlægger at besøge, for at finde hoteller i nærheden. Brugere kan klikke på et hotels navn for at finde flere oplysninger om det, såsom pris, anmeldelser og faciliteter, og også finde forskellige tilbud for ejendommen.

Fakta om overnatning i Spånga-Tensta, Stockholm

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Spånga-Tensta, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 13. juli 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i Spånga-Tensta?

  Sure Hotel by Best Western Spanga er et meget populært hotel i Spånga-Tensta med en vurdering på 7,3 ud fra 1.027 anmeldelser. Luxurious & Cozy 2 Train Stops to City King Beds (8,6 ud fra 19 anmeldelser) er også et hotel med en høj vurdering i Spånga-Tensta. Det er baseret på nylig feedback fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel i nærheden af Central Stockholm er godt?

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm er et godt hotel tæt på Central Stockholm. Det er vurderet til 8,3 ud fra 18.503 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Spånga-Tensta i nærheden af Solvalla?

  Best Western Plus Sthlm Bromma er det mest anbefalelsesværdige hotel i nærheden af Solvalla på HotelsCombined (med en vurdering på 8,3 ud fra 3.103 anmeldelser).

 • Er der et godt hotel i nærheden af Stockholm Hovedbanegård?

  Tæt på Stockholm Hovedbanegård finder du Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm, som er vurderet til 8,3 ud fra 18.503 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Hvad koster hoteller i Spånga-Tensta?

  Gennemsnitsprisen på et hotel i Spånga-Tensta er 411 kr. pr. nat. Det er baseret på data fra de sidste 3 dage.

 • Hvad koster et billigt hotel i Spånga-Tensta?

  Søgninger på HotelsCombined har i de sidste 3 dage angivet, at billige hoteller i Spånga-Tensta har priser på helt ned til 404 kr./nat, afhængigt af hvor populære dine rejsedatoer er.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Spånga-Tensta?

  De mest populære seværdigheder i Spånga-Tensta er Central Stockholm (i Stockholm), Solvalla (i Stockholm) og Stockholm Hovedbanegård (i Stockholm) ifølge vores brugerdata. Hvis du har planer om at besøge en af disse, anbefaler vi, at du finder et hotel i nærheden for at skære ned på rejsetiden.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Spånga-Tensta

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined