Populære hoteller
Tips
Bedst bedømte hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i Bromma, Stockholm

Søg efter og sammenlign hoteller i Bromma, Stockholm på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Bromma - Stockholm, Sverige
30. juli — 31. juli2
Bromma - Stockholm, Sverige
tir. 30.7
ons. 31.7
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i Bromma, Stockholm

Opdag velkendte overnatningssteder i Bromma, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 33 hoteller i Bromma, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Bromma er 680 kr. pr. nat.
Dette er nogle af hotellerne i Bromma med den største efterspørgsel. Brugere kan bruge de tilgængelige filtre til at indsnævre deres søgning.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Voltavägen 2-4, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden
Mens du er på overnatningsstedet, kan du nyde godt af alle hjemmets bekvemmeligheder med mere, herunder et køleskab og en ovn samt en kogeplade og gratis Wi-Fi. Andre faciliteter omfatter vaskeri, en fryser, håndklæder og en elkedel.
Gratis wi-fi
Parking
7,5
God
1208 anmeldelser
Beliggenhed
5,4 km fra centrum
410 kr.
Vidaengsvaegen 9, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden
Dette moderne lejlighedshotel ligger lige rundt om hjørnet fra Alvik Station der har forbindelser med metro, sporvogn og bus. Stockholms centrum ligger kun 15 minutter derfra med metro. Forenom Aparthotel Stockholm Alvik har udsigt til det sydlige Stockholm. Alle lejlighederne har moderne indretning og trægulv. Der er tekøkken med 2 kogeplader, køleskab og opholdsområde som standard. Der er også stort klædeskab og kabel-tv. Du kan bestille te- og kaffefaciliteter. Forenom Aparthotel Stockholm Alvik byder dig velkommen med et opholdsstuekoncept i lobbyen. Du kan holde formen ved lige i motionsrummet. Gamla stan og Stockholms rådhus ligger ca. 23 minutter med metro fra Forenom Aparthotel Stockholm Alvik. Der er 10 minutter med taxa til Stockholm-Bromma Lufthavn. Der er 15 minutter i taxa til Friends Arena.
Gratis wi-fi
7,0
God
2168 anmeldelser
Beliggenhed
4,7 km fra centrum
540 kr.

Tips til at boooke hotel i Bromma

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Bromma Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Billigste måned:december
Dyreste måned:maj
Gennemsnitspris i Bromma:680 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:411 kr. pr. nat
Billigste dag:fredag
Dyreste dag:tirsdag
463 kr. - 1.570 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
528 kr. - 758 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Bedst bedømte hoteller i Bromma, Stockholm

Gennemse de overnatningssteder i Bromma, som har fået de bedste vurderinger fra gæsterne. Der er i øjeblikket 33 overnatningssteder i Bromma, og dataene blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Ifølge vores brugere er dette nogle af de bedste hoteller at bo på i Bromma. Begræns din søgning ved at læse brugeranmeldelser, hotelbeskrivelser og faciliteter.
Vis alle 33 hoteller
Margretelundsvägen 125, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden
5,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
693 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Bromma

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Bromma, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Bromma til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. juli 2024.
En oversigt over den gennemsnitlige pris på hoteller efter hotelklasse i Bromma. Vi har også fremhævet de mest populære hoteller og den bedste værdi inden for hver hotelklasse.
3 stjerner
Vidaengsvaegen 9, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden
540 kr.
Voltavägen 2-4, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden
410 kr.
4+ stjerner
Margretelundsvägen 125, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden
693 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Bromma

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Bromma for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Uanset om du besøger Bromma for fritid eller forretning, så brug kortet til at finde hoteller tæt på din ideelle placering. Brugere kan klikke på et hotels navn for at finde flere oplysninger om det, såsom pris, anmeldelser og faciliteter, og også finde forskellige tilbud for ejendommen.

Fakta om overnatning i Bromma, Stockholm

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Bromma, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 23. juli 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i Bromma?

  3.164 anmeldelser har vurderet Best Western Plus Sthlm Bromma med et gennemsnit på 8,3/10. Det kan også være en god idé at se på Ulfsunda Slott, som er blevet vurderet til 8,6/10 ud fra 488 anmeldelser. Brommavik Hotel kunne også være et godt alternativ og er vurderet til 8,2/10 ud fra 1.789 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Solvalla er godt?

  Best Western Plus Sthlm Bromma er et hotel i nærheden af Solvalla, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,3 ud fra 3.164 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Bromma i nærheden af Central Stockholm?

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm er det hotel, som ligger tæt på Central Stockholm, der har fået de bedste anbefalinger fra brugere af HotelsCombined. De har i 18.506 anmeldelser vurderet det til 8,3/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Stockholm Hovedbanegård?

  Hvis du besøger Stockholm Hovedbanegård, er det nærliggende hotel Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm populært blandt brugere af HotelsCombined (18.506 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 8,3/10).

 • Hvad koster hoteller i Bromma?

  384 kr./nat er gennemsnitsprisen på et hotel i Bromma. Dette er baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage.

 • Hvad koster et billigt hotel i Bromma?

  Der er blevet fundet priser på helt ned til 315 kr./nat for hoteller i Bromma i de sidste 3 dage.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Bromma?

  De mest populære seværdigheder i Bromma er Solvalla (i Stockholm), Central Stockholm (i Stockholm) og Stockholm Hovedbanegård (i Stockholm) ifølge vores brugerdata. Hvis du har planer om at besøge en af disse, anbefaler vi, at du finder et hotel i nærheden for at skære ned på rejsetiden.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Bromma

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined