Populære hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Shiomi Train Station, Tokyo

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Shiomi Train Station på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Shiomi Train Station - Tokyo, Japan
23. apr. — 24. apr.2
Shiomi Train Station - Tokyo, Japan
tir. 23.4
ons. 24.4
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Shiomi Train Station

Opdag velkendte overnatningssteder i Shiomi Train Station, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 10 hoteller i Shiomi Train Station, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Shiomi Train Station er .
Dette er nogle af hotellerne i nærheden af ​​Shiomi Train Station med den største efterspørgsel. Prøv at justere datoerne eller kombinationen af ​​værelse og gæster, hvis du ikke kan se de muligheder, du leder efter.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
1-2-11 Shinonome, Koto-ku, Tokyo, Japan
Hotel MONday Toyosu er beliggende i Tokyo og tilbyder jacuzzi og gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Det omfatter sauna, mødelokaler og vaskeri.
Gratis wi-fi
8,1
Enestående
2862 anmeldelser
Beliggenhed
4,7 km fra centrum
574 kr.
2-1-1 Kiba, Tokyo, Japan
Med en beliggenhed 10 minutter til fods fra Monzen-Nakacho Subway Station, byder Day Nice Hotel Tokyo på en bekvem base, mens de besøger Tokyo. Det tilbyder mødelokaler, massage og døgnåben reception.
Gratis wi-fi
6,8
God
898 anmeldelser
Beliggenhed
3,3 km fra centrum
365 kr.

Hotelpriser i Shiomi Train Station

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Shiomi Train Station, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Shiomi Train Station til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024.
Priser på hoteller (gennemsnitlig overnatningspris) for de valgte datoer, opdelt efter hotelklasse. Som noget ekstra har vi også markeret de mest populære og mest værdifulde ejendomme i hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
1-2-11 Shinonome, Koto-ku, Tokyo, Japan
574 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
6-3-3 Toyo, Koto-ku, Tokyo, Japan
573 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Shiomi Train Station

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Shiomi Train Station. Der er 10 hoteller i Shiomi Train Station, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Shiomi Train Station er .
Vis alle 10 ophold
2-3-12, Toyo, Tokyo, Japan
4,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
540 kr.
Gns. pr. nat
6-3-3 Toyo, Koto-ku, Tokyo, Japan
4,2 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
573 kr.
Gns. pr. nat
4-4-3 Toyo Koto-ku, Tokyo, Japan
4,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
388 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Shiomi Train Station

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Shiomi Train Station for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. april 2024.
Rul til og zoom ind på de områder tæt på Shiomi Train Station, du planlægger at besøge for at finde ejendomme i nærheden. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hotel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i Shiomi Train Station

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Shiomi Train Station, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Shiomi Train Station?

  2.343 anmeldelser har vurderet Hotel East 21 Tokyo med et gennemsnit på 8,6/10. Det kan også være en god idé at se på Sotetsu Fresa Inn Tokyo-Toyocho, som er blevet vurderet til 8,4/10 ud fra 1.187 anmeldelser. Apa Hotel Tokyo Shiomi Ekimae kunne også være et godt alternativ og er vurderet til 7,8/10 ud fra 1.731 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Anmeldelser af Tivoli Hotel anbefaler det som et godt overnatningssted i nærheden af Københavns Hovedbanegård. Det har en vurdering på 8,0/10 ud fra 10.821 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Shiomi Train Station i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det hotel, som ligger tæt på Times Square, der har fået de bedste anbefalinger fra brugere af HotelsCombined. De har i 21.685 anmeldelser vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du besøger Amsterdam Centraal, er det nærliggende hotel Budget Hotel Tourist Inn populært blandt brugere af HotelsCombined (4.173 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 7,5/10).

 • Hvad koster hoteller i Shiomi Train Station?

  Hoteller i Shiomi Train Station har en gennemsnitspris på 105 kr./nat (baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage).

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Shiomi Train Station?

  91 kr./nat er den billigste pris, der er blevet fundet for et hotel i nærheden Shiomi Train Station af brugere af HotelsCombined i de seneste 72 timer.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Shiomi Train Station

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined