Tips
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Odaiba, Tokyo

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Odaiba på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Odaiba - Tokyo, Japan
25. apr. — 26. apr.2
Odaiba - Tokyo, Japan
tor. 25.4
fre. 26.4
... med flere

Tips til at boooke hotel i Odaiba

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Odaiba Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 18. april 2024.
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:mandag
990 kr. - 1.948 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Billigste hoteller i nærheden af Odaiba, Tokyo

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Odaiba, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Odaiba for så lidt som 423 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Odaiba, der kan bookes til denne pris. Sotetsu Grand Fresa Tokyo-Bay Ariake er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Odaiba. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 18. april 2024.
I øjeblikket tilbyder disse hoteller den laveste overnatningspris ud af dem, vi har stødt på tæt på Odaiba. Da priserne kan variere efter dato, skal du ændre datoerne, hvis du er fleksibel for at sammenligne priser.
Vis alle 3 hoteller
3-6-6 Ariake, Koto-ku, Tokyo, Japan
5,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
423 kr.
Gns. pr. nat
3-1-15 Ariake, Koutou-ku, Tokyo, Japan
6,1 km fra centrum
Gratis wi-fi
443 kr.
Gns. pr. nat
3-7-11 Ariake, Tokyo, Japan
5,9 km fra centrum
Gratis wi-fi
450 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Odaiba

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Odaiba, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Odaiba til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 18. april 2024.
En oversigt over den gennemsnitlige pris på hoteller efter hotelklasse i Odaiba. Skift datoerne øverst på siden for at se flere muligheder i nærheden af ​​Odaiba.
3 stjerner
3 stjerner
3-1-15 Ariake, Koutou-ku, Tokyo, Japan
443 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
1 Chome-9-1 Daiba, Tokyo, Japan
1.701 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Odaiba

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Odaiba. Der er 3 hoteller i Odaiba, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 18. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Odaiba er .
Vis alle 3 ophold
1 Chome-9-1 Daiba, Tokyo, Japan
6,1 km fra centrum
Pool
1.701 kr.
Gns. pr. nat
3-7-3 Ariake, Tokyo, Japan
5,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
2.930 kr.
Gns. pr. nat
2-6-1 Daiba, Tokyo, Japan
6,3 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
1.029 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Odaiba

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Odaiba for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 18. april 2024.
Uanset om du besøger Odaiba for fritid eller forretning, så brug kortet til at finde hoteller tæt på din ideelle placering. Flere oplysninger om et givent hotel kan fås ved at klikke på hotellets navn på kortet.

Fakta om overnatning i Odaiba

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Odaiba, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 18. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Odaiba?

  871 anmeldelser har vurderet Hilton Tokyo Odaiba med et gennemsnit på 8,3/10. Det kan også være en god idé at se på Grand Nikko Tokyo Daiba, som er blevet vurderet til 8,9/10 ud fra 4.641 anmeldelser. Sotetsu Grand Fresa Tokyo-Bay Ariake kunne også være et godt alternativ og er vurderet til 8,1/10 ud fra 6.575 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Et godt hotel tæt på Københavns Hovedbanegård er Tivoli Hotel (vurderet til 8,0/10 ud fra 10.821 anmeldelser).

 • Hvilket hotel er godt i Odaiba i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er et hotel i nærheden af Times Square, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,1 ud fra 21.729 anmeldelser.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  4.173 anmeldelser på HotelsCombined af Budget Hotel Tourist Inn vurderer det til 7,5/10, hvilket gør det til et meget anbefalelsesværdigt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal.

 • Hvad koster hoteller i Odaiba?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 105 kr./nat er normalt for et hotel i Odaiba.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Odaiba?

  84 kr./nat er den billigste pris, der er blevet fundet for et hotel i nærheden Odaiba af brugere af HotelsCombined i de seneste 72 timer.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Odaiba

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined