Populære hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af The Chinese University of Hong Kong, Hongkong

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af The Chinese University of Hong Kong på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

The Chinese University of Hong Kong - Hongkong, Hong Kong
20. juni — 21. juni2
The Chinese University of Hong Kong - Hongkong, Hong Kong
tor. 20.6
fre. 21.6
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af The Chinese University of Hong Kong

Opdag velkendte overnatningssteder i The Chinese University of Hong Kong, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 1 hoteller i The Chinese University of Hong Kong, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 13. juni 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i The Chinese University of Hong Kong er .
Følgende hoteller er blandt de mest eftertragtede i området The Chinese University of Hong Kong. Prøv at justere datoerne eller kombinationen af ​​værelse og gæster, hvis du ikke kan se de muligheder, du leder efter.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
18 Chak Cheung Street, Sha Tin, Hong Kong, Hong Kong
Der er udstyret med sauna, jacuzzi og udendørs bassin, og Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin tilbyder stilfulde værelser tæt på Chinese University of Hong Kong. Det har spa, samt tyrkisk dampbad, gratis shuttle-service og udendørs tennisbaner.
Gratis wi-fi
8,3
Enestående
1445 anmeldelser
Beliggenhed
10,4 km fra centrum
761 kr.

Andre overnatningsmuligheder i The Chinese University of Hong Kong

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i The Chinese University of Hong Kong. Der er 1 hoteller i The Chinese University of Hong Kong, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 13. juni 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i The Chinese University of Hong Kong er .
Vis alle 1 ophold
18 Chak Cheung Street, Sha Tin, Hong Kong, Hong Kong
10,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
761 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i The Chinese University of Hong Kong

Udforsk forskellige kvarterer og områder i The Chinese University of Hong Kong for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 13. juni 2024.
Brug kortet til at finde hoteller tæt på The Chinese University of Hong Kong, der er i nærheden af de interessepunkter, du vil besøge. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og får muligheden for at reservere det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i The Chinese University of Hong Kong

Find praktiske tips og viden om at overnatte i The Chinese University of Hong Kong, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 13. juni 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af The Chinese University of Hong Kong?

  Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin er et meget populært hotel i nærheden af The Chinese University of Hong Kong med en vurdering på 8,3 ud fra 1.445 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Anmeldelser af Bedwood Hostel anbefaler det som et godt overnatningssted i nærheden af Københavns Hovedbanegård. Det har en vurdering på 7,4/10 ud fra 1.961 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i The Chinese University of Hong Kong i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er et hotel i nærheden af Times Square, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,1 ud fra 22.643 anmeldelser.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du besøger Amsterdam Centraal, er det nærliggende hotel Budget Hotel Tourist Inn populært blandt brugere af HotelsCombined (4.446 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 7,6/10).

 • Hvad koster hoteller i The Chinese University of Hong Kong?

  Hoteller i The Chinese University of Hong Kong koster i gennemsnit 118 kr./nat ifølge data fra HotelsCombined fra de seneste 72 timer.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af The Chinese University of Hong Kong?

  97 kr. pr. nat er den billigste pris for et hotel i The Chinese University of Hong Kong, der er blevet fundet i vores data i de seneste 72 timer.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i The Chinese University of Hong Kong?

  Der er så meget at se og lave i The Chinese University of Hong Kong, men vi har fundet ud af, at de mest populære seværdigheder er Københavns Hovedbanegård, Times Square og Amsterdam Centraal. København er et godt sted at bo for at besøge Københavns Hovedbanegård, New York for at besøge Times Square og Amsterdam for at besøge Amsterdam Centraal.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i The Chinese University of Hong Kong

Overvej alternative overnatninger i Hongkong
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Hongkong

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined