Steder at overnatte

Hostels i Xining, Kina

Søg efter og sammenlign hostels i Xining i Kina på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Xining, Qinghai, Kina
24. juli — 25. juli2
Xining, Qinghai, Kina
ons. 24.7
tor. 25.7
... med flere

Andre overnatningsmuligheder i Xining

Find det perfekte temahotel, hostel eller feriebolig til dit ophold i Xining. Der er 524 overnatningssteder i Xining, og data for priser blev senest opdateret den 17. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Xining er .
Vis alle 524 ophold
No.20 Nanguan Street, Xining, China
2,8 km fra centrum
281 kr.
Gns. pr. nat
63 Wu Si Xi Road, Xining, China
3,7 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
363 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Xining

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Xining for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Rul ned og zoom ind på de områder i Xining, du planlægger at besøge, for at finde ejendomme i nærheden. Hvis du klikker på et hostelnavn, kommer du til en side med priser, anmeldelser og mere nyttig information.

Fakta om overnatning i Xining

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Xining, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. juli 2024.
  • Hvad koster et hostel i Xining?

    I gennemsnit koster det 93 kr./nat for hostels i Xining, men 93 kr./nat eller derunder er en god pris. Det billigste hostel vores brugere har fundet for nyligt kostede 49 kr./nat i Xining. Prøv at undgå at booke hostel i april (den dyreste måned). At booke i juli (den billigste måned) kunne spare dig nogle penge.

  • Skal jeg bo på et hostel i Xining?

    Udover det faktum at hostels i Xining for det meste er billigere end andre overnatningstyper, byder de ligeledes på en mere livlig og social atmosfære. Dette sociale miljø er perfekt for folk der rejser alene, par og endda familier der ønsker at møde andre rejsende i Xining.

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined