Tips
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hostels i Zhuhai, Kina

Søg efter og sammenlign hostels i Zhuhai i Kina på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Zhuhai, Guangdong, Kina
24. juli — 25. juli2
Zhuhai, Guangdong, Kina
ons. 24.7
tor. 25.7
... med flere

Tips til at boooke hostel i Zhuhai

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Zhuhai Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:tirsdag
24 kr. - 180 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Billigste hostels i Zhuhai, Kina

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Zhuhai, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Zhuhai for så lidt som 137 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Zhuhai, der kan bookes til denne pris. Phoenix Egg Youth Hostel er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Zhuhai. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Disse Zhuhai ejendomme opkræver den laveste pris pr. nat af dem, vi er stødt på. Da priserne kan variere efter dato, skal du ændre datoerne, hvis du er fleksibel til at sammenligne priser.
Vis alle 1.410 hostels
7th Floor, Zhubao Building, Zhuhai, China
3,0 km fra centrum
Gratis wi-fi
Med aircondition
137 kr.
Gns. pr. nat
Near No.272 Provincial Road (Opposite to Zhuhai Airport), Zhuhai, China
35,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
Med aircondition
301 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Zhuhai

Find det perfekte temahotel, hostel eller feriebolig til dit ophold i Zhuhai. Der er 1.410 overnatningssteder i Zhuhai, og data for priser blev senest opdateret den 17. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Zhuhai er .
Vis alle 1.410 ophold
Zhuhai, China
9,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
233 kr.
Gns. pr. nat
Zhuhai, China
8,4 km fra centrum
Med aircondition
Airport shuttle
253 kr.
Gns. pr. nat
Fuxiang Bay, Zhuhai, China
20,0 km fra centrum
Gratis wi-fi
Airport shuttle
938 kr.
Gns. pr. nat
1295 Qisecaihong Road, Zhuhai, China
7,2 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
596 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Zhuhai

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Zhuhai for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Uanset om du besøger Zhuhai for fritid eller forretning, så brug kortet til at finde hostels tæt på din ideelle placering. Hvis du klikker på et hostelnavn, kommer du til en side med priser, anmeldelser og mere nyttig information.

Fakta om overnatning i Zhuhai

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Zhuhai, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. juli 2024.
  • Hvad koster et hostel i Zhuhai?

    I gennemsnit koster det 85 kr./nat for hostels i Zhuhai, men 85 kr./nat eller derunder er en god pris. Det billigste hostel vores brugere har fundet for nyligt kostede 24 kr./nat i Zhuhai. Prøv at undgå at booke hostel i august (den dyreste måned). At booke i juni (den billigste måned) kunne spare dig nogle penge.

  • Skal jeg bo på et hostel i Zhuhai?

    Udover det faktum at hostels i Zhuhai for det meste er billigere end andre overnatningstyper, byder de ligeledes på en mere livlig og social atmosfære. Dette sociale miljø er perfekt for folk der rejser alene, par og endda familier der ønsker at møde andre rejsende i Zhuhai.

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined