Tips
Steder at overnatte

Hostels i Kunming, Kina

Søg efter og sammenlign hostels i Kunming i Kina på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Kunming, Yunnan, Kina
23. juli — 24. juli2
Kunming, Yunnan, Kina
tir. 23.7
ons. 24.7
... med flere

Tips til at boooke hostel i Kunming

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Kunming Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 16. juli 2024.
Billigste måned:januar
Dyreste måned:november
Gennemsnitspris i Kunming:131 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:41 kr. pr. nat
Billigste dag:fredag
Dyreste dag:torsdag
41 kr. - 257 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
68 kr. - 279 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Andre overnatningsmuligheder i Kunming

Find det perfekte temahotel, hostel eller feriebolig til dit ophold i Kunming. Der er 1.974 overnatningssteder i Kunming, og data for priser blev senest opdateret den 16. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Kunming er 131 kr. pr. nat.
Vis alle 1.974 ophold
Tangchi Area, Yiliang District., Kunming, China
33,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
Airport shuttle
Med aircondition
589 kr.
Gns. pr. nat
No. 768 Juxian Street, University Town, Kunming, China
24,2 km fra centrum
Med aircondition
383 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Kunming

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Kunming for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. juli 2024.
Brug kortet til at finde vandrerhjem i Kunming, der er tæt på de interessepunkter, du vil besøge. Som en ekstra fordel kan brugere klikke på et hostel, de er interesserede i, for at finde nyttige oplysninger og tilbud for det pågældende hostel.

Fakta om overnatning i Kunming

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Kunming, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. juli 2024.
 • Hvad koster et hostel i Kunming?

  I gennemsnit koster det 131 kr./nat for hostels i Kunming, men 131 kr./nat eller derunder er en god pris. Det billigste hostel vores brugere har fundet for nyligt kostede 41 kr./nat i Kunming. Prøv at undgå at booke hostel i november (den dyreste måned). At booke i januar (den billigste måned) kunne spare dig nogle penge.

 • Hvad er det bedste hostel i Kunming?

  Selvom der måske er andre anmelderroste hostels i Kunming, er Kunming Upland International Youth Hostel på nuværende tidspunkt det bedste, baseret på 221 HotelsCombined-anmeldelser og en gennemsnitlig bedømmelse på 8,7/10.

 • Hvilket hostel er tættest på Kunming Lufthavn?

  Kunming Upland International Youth Hostel er det hotel i Kunming der er tættest på Kunming Lufthavn, med en distance på 24,6 km.

 • Skal jeg bo på et hostel i Kunming?

  Udover det faktum at hostels i Kunming for det meste er billigere end andre overnatningstyper, byder de ligeledes på en mere livlig og social atmosfære. Dette sociale miljø er perfekt for folk der rejser alene, par og endda familier der ønsker at møde andre rejsende i Kunming.

Se flere spørgsmål
Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined