Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Westfield Palm Desert Shopping Center, Palm Desert

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Westfield Palm Desert Shopping Center på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Westfield Palm Desert Shopping Center - Palm Desert, CA, USA
25. apr. — 26. apr.2
Westfield Palm Desert Shopping Center - Palm Desert, CA, USA
tor. 25.4
fre. 26.4
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Westfield Palm Desert Shopping Center, Palm Desert

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Westfield Palm Desert Shopping Center, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Westfield Palm Desert Shopping Center for så lidt som 1.128 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Westfield Palm Desert Shopping Center, der kan bookes til denne pris. Mojave Resort er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Westfield Palm Desert Shopping Center. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 18. april 2024.
I øjeblikket tilbyder disse hoteller den laveste overnatningspris ud af dem, vi har stødt på tæt på Westfield Palm Desert Shopping Center. Hvis du har fleksibiliteten, skal du ændre de valgte datoer for at sammenligne priser.
Vis alle 67 hoteller
73721 Shadow Mountain Drive, Palm Desert, CA, United States
0,6 km fra centrum
Spa
Med aircondition
1.128 kr.
Gns. pr. nat
45-400 Larkspur Lane, Palm Desert, CA, United States
0,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.573 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Westfield Palm Desert Shopping Center

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Westfield Palm Desert Shopping Center, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Westfield Palm Desert Shopping Center til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 18. april 2024.
Nogle af de bedste muligheder for at booke et hotel i nærheden af ​​Westfield Palm Desert Shopping Center kategoriseret efter hotelklasse. Vi har fremhævet de mest populære ejendomme i henhold til vores brugere samt den bedste værdi inden for hver hotelklasse.
2 stjerner
2 eller færre stjerner
73721 Shadow Mountain Drive, Palm Desert, CA, United States
1.128 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
45-400 Larkspur Lane, Palm Desert, CA, United States
1.573 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Westfield Palm Desert Shopping Center

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Westfield Palm Desert Shopping Center. Der er 67 hoteller i Westfield Palm Desert Shopping Center, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 18. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Westfield Palm Desert Shopping Center er .
Vis alle 67 ophold
45-400 Larkspur Lane, Palm Desert, CA, United States
0,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.573 kr.
Gns. pr. nat
73721 Shadow Mountain Drive, Palm Desert, CA, United States
0,6 km fra centrum
Spa
Med aircondition
1.128 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Westfield Palm Desert Shopping Center

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Westfield Palm Desert Shopping Center for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 18. april 2024.
Rul til og zoom ind på de områder tæt på Westfield Palm Desert Shopping Center, du planlægger at besøge for at finde ejendomme i nærheden. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og får muligheden for at reservere det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Westfield Palm Desert Shopping Center

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Westfield Palm Desert Shopping Center, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 18. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Westfield Palm Desert Shopping Center?

  Westfield Palm Desert Shopping Center er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er Hotel Paseo Autograph Collection, som p.t. har en vurdering på 8,7. Hvis du vil se på alternative overnatningssteder, kan du overveje SpringHill Suites by Marriott Palm Desert og Shadow Mountain Resort, som også kan give dig et godt ophold i nærheden af Westfield Palm Desert Shopping Center.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Et godt hotel tæt på Københavns Hovedbanegård er Tivoli Hotel (vurderet til 8,0/10 ud fra 10.834 anmeldelser).

 • Hvilket hotel er godt i Westfield Palm Desert Shopping Center i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det mest anbefalelsesværdige hotel i nærheden af Times Square på HotelsCombined (med en vurdering på 8,1 ud fra 21.746 anmeldelser).

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du har planer om at bo i nærheden af Amsterdam Centraal, bør du overveje Tourist Inn Budget Hotel - Hostel, som er vurderet til 7,5 ud fra 4.195 anmeldelser.

 • Hvad koster hoteller i Westfield Palm Desert Shopping Center?

  Hoteller i Westfield Palm Desert Shopping Center har en gennemsnitspris på 533 kr./nat (baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage).

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Westfield Palm Desert Shopping Center?

  Søgninger på HotelsCombined har i de sidste 3 dage angivet, at billige hoteller i Westfield Palm Desert Shopping Center har priser på helt ned til 371 kr./nat, afhængigt af hvor populære dine rejsedatoer er.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Westfield Palm Desert Shopping Center

Overvej alternative overnatninger i Palm Desert
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Palm Desert

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined