Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Nottingham Universitet, Nottingham

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Nottingham Universitet på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Nottingham Universitet - Nottingham, England, Storbritannien
20. Jun — 21. Jun2
Nottingham Universitet - Nottingham, England, Storbritannien
Thu 20.6
Fri 21.6
... med flere

Andre overnatningsmuligheder i Nottingham Universitet

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Nottingham Universitet. Der er 17 hoteller i Nottingham Universitet, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 13. June 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Nottingham Universitet er .
Vis alle 17 ophold
University Park 1, Nottingham, United Kingdom
3,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
681 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Nottingham Universitet

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Nottingham Universitet for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 13. June 2024.
Naviger til de områder tæt på Nottingham Universitet, du planlægger at besøge, for at finde hoteller i nærheden. Som en ekstra fordel kan brugere klikke på et hotel, de er interesserede i, for at finde nyttige oplysninger og tilbud for det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Nottingham Universitet

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Nottingham Universitet, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 13. June 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Nottingham Universitet?

  The Orchard Hotel & Restaurant, som har en vurdering på 8,3 ud fra 5.755 anmeldelser, er et af de mest populære hoteller i nærheden af Nottingham Universitet. Andre populære overnatningssteder er The Jubilee Hotel & Conferences med en gennemsnitsvurdering på 8,2 ud fra 2.895 anmeldelser og The Star Inn med en vurdering på 7,9 ud fra 1.025 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Bedwood Hostel er et godt hotel tæt på Københavns Hovedbanegård. Det er vurderet til 7,4 ud fra 1.961 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Nottingham Universitet i nærheden af Times Square?

  Hvis du vil finde et godt hotel i nærheden af Times Square, kan du overveje Pod Times Square. Det er vurderet til 8,1/10 ud fra 22.643 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du er på udkig efter gode hoteller i nærheden af Amsterdam Centraal, kan du overveje Budget Hotel Tourist Inn (vurderet til 7,6 ud fra 4.446 anmeldelser).

 • Hvad koster hoteller i Nottingham Universitet?

  Gennemsnitsprisen på et hotel i Nottingham Universitet er 256 kr. pr. nat. Det er baseret på data fra de sidste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Nottingham Universitet?

  194 kr. pr. nat er den billigste pris for et hotel i Nottingham Universitet, der er blevet fundet i vores data i de seneste 72 timer.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Nottingham Universitet?

  Hvis dine rejseplaner til Nottingham Universitet er fleksible, anbefaler vi, at du besøger mindst én af følgende mest populære seværdigheder: Københavns Hovedbanegård, Times Square eller Amsterdam Centraal. København er den rigtige by at bo i, hvis du vil besøge Københavns Hovedbanegård. Hvis du vil besøge Times Square, er et ophold i New York at foretrække. Hvis du vil besøge Amsterdam Centraal, er det mest praktisk at bo i Amsterdam.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Nottingham Universitet

Overvej alternative overnatninger i Nottingham
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Nottingham

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined