Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af University of California, San Diego, San Diego

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af University of California, San Diego på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

University of California, San Diego - San Diego, CA, USA
27. apr. — 28. apr.2
University of California, San Diego - San Diego, CA, USA
lør. 27.4
søn. 28.4
... med flere

Andre overnatningsmuligheder i University of California, San Diego

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i University of California, San Diego. Der er hoteller i University of California, San Diego, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 20. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i University of California, San Diego er .
Vis alle ophold
4240 La Jolla Village Drive, San Diego, CA, United States
18,3 km fra centrum
1.331 kr.
Gns. pr. nat
3777 La Jolla Village Drive, San Diego, CA, United States
18,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.778 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i University of California, San Diego

Udforsk forskellige kvarterer og områder i University of California, San Diego for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 20. april 2024.
Rul gennem kortet for at finde hoteller tæt på det eller de University of California, San Diego kvarterer, du planlægger at besøge. Flere oplysninger om et givent hotel kan fås ved at klikke på hotellets navn på kortet.

Fakta om overnatning i University of California, San Diego

Find praktiske tips og viden om at overnatte i University of California, San Diego, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 20. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af University of California, San Diego?

  Et af de mest populære hoteller i nærheden af University of California, San Diego er Hyatt Regency La Jolla, som er blevet anmeldt af 1.130 brugere og p.t. har en vurdering på 8,4/10. Andre steder med høj vurdering er Estancia La Jolla Hotel & Spa og San Diego Marriott La Jolla, som er blevet vurderet til henholdsvis 8,4/10 og 7,6/10 af vores brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,0 ud fra 10.833 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i University of California, San Diego i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det hotel, som ligger tæt på Times Square, der har fået de bedste anbefalinger fra brugere af HotelsCombined. De har i 21.802 anmeldelser vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du er på udkig efter gode hoteller i nærheden af Amsterdam Centraal, kan du overveje Tourist Inn Budget Hotel - Hostel (vurderet til 7,5 ud fra 4.201 anmeldelser).

 • Hvad koster hoteller i University of California, San Diego?

  Gennemsnitspriserne på hoteller i University of California, San Diego har ligget på omkring 448 kr. pr. nat i de seneste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af University of California, San Diego?

  Der er blevet fundet priser på hoteller i University of California, San Diego for helt ned til 203 kr./nat i løbet af de sidste 3 dage.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i University of California, San Diego

Overvej alternative overnatninger i San Diego
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til San Diego

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined