Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Stone Forest, Kunming

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Stone Forest på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Stone Forest - Kunming, Yunnan, Kina
23. apr. — 24. apr.2
Stone Forest - Kunming, Yunnan, Kina
tir. 23.4
ons. 24.4
... med flere

Overnatning i Stone Forest

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Stone Forest for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. april 2024.
Rul til og zoom ind på de områder tæt på Stone Forest, du planlægger at besøge for at finde ejendomme i nærheden. Som en ekstra fordel kan brugere klikke på et hotel, de er interesserede i, for at finde nyttige oplysninger og tilbud for det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Stone Forest

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Stone Forest, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. april 2024.
 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Med en vurdering på 8,0/10 ud fra 10.821 anmeldelser er Tivoli Hotel et hotel tæt på Københavns Hovedbanegård, der anbefales meget af brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Stone Forest i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er et hotel i nærheden af Times Square, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,1 ud fra 21.685 anmeldelser.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  4.173 anmeldelser på HotelsCombined af Budget Hotel Tourist Inn vurderer det til 7,5/10, hvilket gør det til et meget anbefalelsesværdigt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal.

 • Hvad koster hoteller i Stone Forest?

  Hoteller i Stone Forest har en gennemsnitspris på 477 kr./nat (baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage).

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Stone Forest?

  I løbet af de sidste 3 dage er der blevet fundet hoteller i Stone Forest for helt ned til 421 kr./nat i søgninger foretaget af brugere af HotelsCombined.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Stone Forest

Overvej alternative overnatninger i Kunming
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Kunming

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined