Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Shekou Port Station, Shenzhen

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Shekou Port Station på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Shekou Port Station - Shenzhen, Guangdong, Kina
24. apr. — 25. apr.2
Shekou Port Station - Shenzhen, Guangdong, Kina
ons. 24.4
tor. 25.4
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Shekou Port Station, Shenzhen

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Shekou Port Station, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Shekou Port Station for så lidt som 858 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Shekou Port Station, der kan bookes til denne pris. Hilton Shenzhen Shekou Nanhai er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Shekou Port Station. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024.
Disse Shekou Port Station ejendomme opkræver den laveste pris pr. nat af dem, vi er stødt på. Overvej alternative datoer, hvis du er i stand til at sammenligne priser.
Vis alle 27 hoteller
1177 Wanghai Road, Nanshan District, Shenzhen, China
15,4 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
858 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Shekou Port Station

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Shekou Port Station. Der er 27 hoteller i Shekou Port Station, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Shekou Port Station er .
Vis alle 27 ophold
1177 Wanghai Road, Nanshan District, Shenzhen, China
15,4 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
858 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Shekou Port Station

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Shekou Port Station for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. april 2024.
Brug kortet til at finde ejendomme tæt på det eller de Shekou Port Station områder eller attraktioner, du planlægger at besøge. Brugere kan klikke på et hotels navn for at finde flere oplysninger om det, såsom pris, anmeldelser og faciliteter, og også finde forskellige tilbud for ejendommen.

Fakta om overnatning i Shekou Port Station

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Shekou Port Station, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Shekou Port Station?

  Hilton Shenzhen Shekou Nanhai (8,5/10 ud fra 263 anmeldelser), Shenzhen Shekou Honlux Apartment (Sea World) (7,7/10 ud fra 36 anmeldelser) og The Clouds Apartment (8,0/10 ud fra 53 anmeldelser) er alle højt vurderede overnatningssteder i nærheden af Shekou Port Station.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,0 ud fra 10.821 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Shekou Port Station i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det mest anbefalelsesværdige hotel i nærheden af Times Square på HotelsCombined (med en vurdering på 8,1 ud fra 21.685 anmeldelser).

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du har planer om at bo i nærheden af Amsterdam Centraal, bør du overveje Budget Hotel Tourist Inn, som er vurderet til 7,5 ud fra 4.173 anmeldelser.

 • Hvad koster hoteller i Shekou Port Station?

  Hoteller i Shekou Port Station har en gennemsnitspris på 183 kr./nat (baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage).

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Shekou Port Station?

  I løbet af de sidste 3 dage er der blevet fundet hoteller i Shekou Port Station for helt ned til 183 kr./nat i søgninger foretaget af brugere af HotelsCombined.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Shekou Port Station

Overvej alternative overnatninger i Shenzhen
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Shenzhen

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined