Populære hoteller
Tips
Steder at overnatte

Hoteller i Sawtelle, Los Angeles

Søg efter og sammenlign hoteller i Los Angeles, Sawtelle på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Sawtelle - Los Angeles, CA, USA
19. juli — 20. juli2
Sawtelle - Los Angeles, CA, USA
fre. 19.7
lør. 20.7
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i Sawtelle, Los Angeles

Opdag velkendte overnatningssteder i Sawtelle, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 80 hoteller i Sawtelle, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 12. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Sawtelle er 1.293 kr. pr. nat.
Disse hoteller er blandt de mest populære ejendomme i Sawtelle-området. Hvis du ikke kan finde det hotel, du leder efter og har fleksibilitet med hensyn til datoer, så prøv at justere søgeformularen øverst på siden for at få flere muligheder.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
11250 Santa Monica Boulevard, Los Angeles, CA, United States
Med en beliggenhed i det populære Westside, er Holiday Inn Express West Los Angeles en kort gåtur fra adskillige turistattraktioner i det lokale område. Det omfatter døgnåben reception, overvåget parkering og ekspres check-ind/check-ud.
Gratis wi-fi
8,2
Enestående
883 anmeldelser
Beliggenhed
12,2 km fra centrum
1.269 kr.

Tips til at boooke hotel i Sawtelle

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Sawtelle Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 12. juli 2024.
Billigste måned:november
Dyreste måned:juli
Gennemsnitspris i Sawtelle:1.293 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:870 kr. pr. nat
Billigste dag:fredag
Dyreste dag:torsdag
872 kr. - 1.592 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
994 kr. - 1.754 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Overnatning i Sawtelle

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Sawtelle for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 12. juli 2024.
Brug kortet til at finde ejendomme tæt på det eller de Sawtelle områder eller attraktioner, du planlægger at besøge. Brugere kan klikke på et hotels navn for at finde flere oplysninger om det, såsom pris, anmeldelser og faciliteter, og også finde forskellige tilbud for ejendommen.

Fakta om overnatning i Sawtelle, Los Angeles

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Sawtelle, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 12. juli 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i Sawtelle?

  Sawtelle er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er Found Hotel, Santa Monica, som p.t. har en vurdering på 8,2. Hvis du vil se på alternative overnatningssteder, kan du overveje Holiday Inn Express West Los Angeles, An IHG Hotel, som er vurderet til 8,2 ud fra 883 brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Venice Beach er godt?

  Hotel Erwin Venice Beach er et godt hotel tæt på Venice Beach. Det er vurderet til 8,3 ud fra 1.059 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Sawtelle i nærheden af Los Angeles Convention Center?

  Det mest populære hotel i nærheden af Los Angeles Convention Center er Freehand Los Angeles. 5.205 brugere af HotelsCombined har vurderet det til 8,0/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af University of California Los Angeles?

  308 anmeldelser på HotelsCombined af Kimpton Hotel Palomar Los Angeles Beverly Hills, An IHG Hotel vurderer det til 7,9/10, hvilket gør det til et meget anbefalelsesværdigt hotel i nærheden af University of California Los Angeles.

 • Hvad koster hoteller i Sawtelle?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 1.151 kr./nat er normalt for et hotel i Sawtelle.

 • Hvad koster et billigt hotel i Sawtelle?

  Brugere af HotelsCombined har fundet billige hoteller i Sawtelle fra 1.000 kr. pr. nat i de sidste 3 dage.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Sawtelle?

  Hvis dine rejseplaner til Sawtelle er fleksible, anbefaler vi, at du besøger mindst én af følgende mest populære seværdigheder: Venice Beach, Los Angeles Convention Center eller University of California Los Angeles. Los Angeles er den rigtige by at bo i, hvis du vil besøge Venice Beach. Hvis du vil besøge Los Angeles Convention Center, er et ophold i Los Angeles at foretrække. Hvis du vil besøge University of California Los Angeles, er det mest praktisk at bo i Los Angeles.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Sawtelle

Overvej alternative overnatninger i Los Angeles
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Los Angeles

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined