Populære hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Pyeongtaek Subway Station (Line 1), Pyeongtaek

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Pyeongtaek Subway Station (Line 1) på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Pyeongtaek Subway Station (Line 1) - Pyeongtaek, Sydkorea
30. apr. — 1. maj2
Pyeongtaek Subway Station (Line 1) - Pyeongtaek, Sydkorea
tir. 30.4
ons. 1.5
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Pyeongtaek Subway Station (Line 1)

Opdag velkendte overnatningssteder i Pyeongtaek Subway Station (Line 1), som de besøgende vælger frem for andre. Der er 28 hoteller i Pyeongtaek Subway Station (Line 1), og data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. april 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Pyeongtaek Subway Station (Line 1) er .
Følgende hoteller er blandt de mest eftertragtede i området Pyeongtaek Subway Station (Line 1). Brugere kan bruge de tilstedeværende filtre til at forfine deres søgning yderligere.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
7 Pyeongtaek 1-ro, Pyeongtaek, South Korea
Pyeongtaek Stay Hotel er beliggende i Pyeongtaek og tilbyder gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at tage på sightseeing i det lokale område.
Gratis wi-fi
7,1
God
93 anmeldelser
Beliggenhed
9,7 km fra centrum
336 kr.

Andre overnatningsmuligheder i Pyeongtaek Subway Station (Line 1)

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Pyeongtaek Subway Station (Line 1). Der er 28 hoteller i Pyeongtaek Subway Station (Line 1), og data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Pyeongtaek Subway Station (Line 1) er .
Vis alle 28 ophold
7 Pyeongtaek 1-ro, Pyeongtaek, South Korea
9,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
336 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Pyeongtaek Subway Station (Line 1)

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Pyeongtaek Subway Station (Line 1) for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 23. april 2024.
Rul gennem kortet for at finde hoteller tæt på det eller de Pyeongtaek Subway Station (Line 1) kvarterer, du planlægger at besøge. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hotel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i Pyeongtaek Subway Station (Line 1)

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Pyeongtaek Subway Station (Line 1), så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 23. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Pyeongtaek Subway Station (Line 1)?

  Pyeongtaek Stay Hotel er et meget populært hotel i nærheden af Pyeongtaek Subway Station (Line 1) med en vurdering på 7,1 ud fra 93 anmeldelser. Show Hotel (7,3 ud fra 44 anmeldelser) og Pyeongtaek Stay Hotel 2 (8,0 ud fra 13 anmeldelser) er også højt vurderede hoteller i Pyeongtaek Subway Station (Line 1). Det er baseret på nylig feedback fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Med en vurdering på 8,0/10 ud fra 10.848 anmeldelser er Tivoli Hotel et hotel tæt på Københavns Hovedbanegård, der anbefales meget af brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Pyeongtaek Subway Station (Line 1) i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er vurderet til 8,1 ud fra 21.820 anmeldelser og ligger tæt på Times Square.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Tæt på Amsterdam Centraal finder du Tourist Inn Budget Hotel - Hostel, som er vurderet til 7,5 ud fra 4.212 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Hvad koster hoteller i Pyeongtaek Subway Station (Line 1)?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 196 kr./nat er normalt for et hotel i Pyeongtaek Subway Station (Line 1).

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Pyeongtaek Subway Station (Line 1)?

  Søgninger på HotelsCombined har i de sidste 3 dage angivet, at billige hoteller i Pyeongtaek Subway Station (Line 1) har priser på helt ned til 196 kr./nat, afhængigt af hvor populære dine rejsedatoer er.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Pyeongtaek Subway Station (Line 1)

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined