Populære hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af New China International Exhibition Center, Beijing

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af New China International Exhibition Center på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

New China International Exhibition Center - Beijing, Beijing, Kina
23. apr. — 24. apr.2
New China International Exhibition Center - Beijing, Beijing, Kina
tir. 23.4
ons. 24.4
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af New China International Exhibition Center

Opdag velkendte overnatningssteder i New China International Exhibition Center, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 2 hoteller i New China International Exhibition Center, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i New China International Exhibition Center er .
Dette er nogle af hotellerne i nærheden af ​​New China International Exhibition Center med den største efterspørgsel. Hvis du ikke kan finde det hotel, du leder efter og har fleksibilitet med hensyn til datoer, så prøv at justere søgeformularen øverst på siden for at få flere muligheder.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
No 60 Fuqian 1 Street, Shunyi, Beijing, China
Hotel tilbyder 4-stjernet overnatning i Beijing, tæt på Beijing Capital Internationale Lufthavn. Det tilbyder også jacuzzi, sauna og udendørs tennisbaner.
Pool
Gratis wi-fi
8,0
Enestående
334 anmeldelser
Beliggenhed
21,9 km fra centrum
771 kr.

Andre overnatningsmuligheder i New China International Exhibition Center

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i New China International Exhibition Center. Der er 2 hoteller i New China International Exhibition Center, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i New China International Exhibition Center er .
Vis alle 2 ophold
No 60 Fuqian 1 Street, Shunyi, Beijing, China
21,9 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
771 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i New China International Exhibition Center

Udforsk forskellige kvarterer og områder i New China International Exhibition Center for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. april 2024.
Uanset om du besøger New China International Exhibition Center for fritid eller forretning, så brug kortet til at finde hoteller tæt på din ideelle placering. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hotel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i New China International Exhibition Center

Find praktiske tips og viden om at overnatte i New China International Exhibition Center, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af New China International Exhibition Center?

  Crowne Plaza Beijing International Airport, som har en vurdering på 8,0 ud fra 334 anmeldelser, er et af de mest populære hoteller i nærheden af New China International Exhibition Center.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Anmeldelser af Tivoli Hotel anbefaler det som et godt overnatningssted i nærheden af Københavns Hovedbanegård. Det har en vurdering på 8,0/10 ud fra 10.821 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i New China International Exhibition Center i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det mest anbefalelsesværdige hotel i nærheden af Times Square på HotelsCombined (med en vurdering på 8,1 ud fra 21.685 anmeldelser).

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du har planer om at bo i nærheden af Amsterdam Centraal, bør du overveje Budget Hotel Tourist Inn, som er vurderet til 7,5 ud fra 4.173 anmeldelser.

 • Hvad koster hoteller i New China International Exhibition Center?

  Hoteller i New China International Exhibition Center koster i gennemsnit 154 kr./nat ifølge data fra HotelsCombined fra de seneste 72 timer.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af New China International Exhibition Center?

  Søgninger på HotelsCombined har i de sidste 3 dage angivet, at billige hoteller i New China International Exhibition Center har priser på helt ned til 133 kr./nat, afhængigt af hvor populære dine rejsedatoer er.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i New China International Exhibition Center

Overvej alternative overnatninger i Beijing
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Beijing

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined