Hostels i Luoyang, Kina

Søg efter og sammenlign hostels i Luoyang i Kina på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Luoyang, Henan, Kina
24. Jul — 25. Jul2
Luoyang, Henan, Kina
Wed 24.7
Thu 25.7
... med flere

Andre overnatningsmuligheder i Luoyang

Find det perfekte temahotel, hostel eller feriebolig til dit ophold i Luoyang. Der er 645 overnatningssteder i Luoyang, og data for priser blev senest opdateret den 17. July 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Luoyang er .
Vis alle 645 ophold
88 Kaixuan West Road Jian Xi District, Luoyang, China
3,3 km fra centrum
Gratis wi-fi
Airport shuttle
500 kr.
Gns. pr. nat
No. 160 Nanchang Road, Luoyang, China
6,3 km fra centrum
Gratis wi-fi
158 kr.
Gns. pr. nat

Fakta om overnatning i Luoyang

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Luoyang, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. July 2024.
  • Hvad koster et hostel i Luoyang?

    I gennemsnit koster det 85 kr./nat for hostels i Luoyang, men 85 kr./nat eller derunder er en god pris. Det billigste hostel vores brugere har fundet for nyligt kostede 32 kr./nat i Luoyang. Prøv at undgå at booke hostel i maj (den dyreste måned). At booke i juli (den billigste måned) kunne spare dig nogle penge.

  • Skal jeg bo på et hostel i Luoyang?

    Udover det faktum at hostels i Luoyang for det meste er billigere end andre overnatningstyper, byder de ligeledes på en mere livlig og social atmosfære. Dette sociale miljø er perfekt for folk der rejser alene, par og endda familier der ønsker at møde andre rejsende i Luoyang.

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined