Tips
Steder at overnatte

Hostels i Lhasa, Kina

Søg efter og sammenlign hostels i Lhasa i Kina på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Lhasa, Tibet, Kina
24. juli — 25. juli2
Lhasa, Tibet, Kina
ons. 24.7
tor. 25.7
... med flere

Tips til at boooke hostel i Lhasa

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Lhasa Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:mandag
69 kr. - 240 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Andre overnatningsmuligheder i Lhasa

Find det perfekte temahotel, hostel eller feriebolig til dit ophold i Lhasa. Der er 404 overnatningssteder i Lhasa, og data for priser blev senest opdateret den 17. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Lhasa er .
Vis alle 404 ophold
No. 5 West Beijing Road, Lhasa, China
0,9 km fra centrum
Gratis wi-fi
499 kr.
Gns. pr. nat
No. 5 Sela Road, Lhasa, China
3,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
Med aircondition
459 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Lhasa

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Lhasa for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Naviger til de områder i Lhasa, du planlægger at besøge, for at finde vandrerhjem i nærheden. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hostel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i Lhasa

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Lhasa, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. juli 2024.
  • Hvad koster et hostel i Lhasa?

    I gennemsnit koster det 156 kr./nat for hostels i Lhasa, men 156 kr./nat eller derunder er en god pris. Det billigste hostel vores brugere har fundet for nyligt kostede 85 kr./nat i Lhasa. Prøv at undgå at booke hostel i september (den dyreste måned). At booke i oktober (den billigste måned) kunne spare dig nogle penge.

  • Hvilket hostel er tættest på Lhasa Lufthavn?

    Fengma Feiyang Hostel er det hotel i Lhasa der er tættest på Lhasa Lufthavn, med en distance på 45,8 km.

  • Skal jeg bo på et hostel i Lhasa?

    Udover det faktum at hostels i Lhasa for det meste er billigere end andre overnatningstyper, byder de ligeledes på en mere livlig og social atmosfære. Dette sociale miljø er perfekt for folk der rejser alene, par og endda familier der ønsker at møde andre rejsende i Lhasa.

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined