Hostels i Lanzhou, Kina

Søg efter og sammenlign hostels i Lanzhou i Kina på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Lanzhou, Gansu, Kina
18. juli — 19. juli2
Lanzhou, Gansu, Kina
tor. 18.7
fre. 19.7
... med flere

Andre overnatningsmuligheder i Lanzhou

Find det perfekte temahotel, hostel eller feriebolig til dit ophold i Lanzhou. Der er 733 overnatningssteder i Lanzhou, og data for priser blev senest opdateret den 11. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Lanzhou er .
Vis alle 733 ophold
No.2-8 Tongwei Road, Lanzhou, China
1,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
255 kr.
Gns. pr. nat
No.332 Dingxi Road, Lanzhou, China
2,5 km fra centrum
531 kr.
Gns. pr. nat
No 18 Taiji South Road, Lanzhou, China
53,0 km fra centrum
Gratis wi-fi
Med aircondition
345 kr.
Gns. pr. nat

Fakta om overnatning i Lanzhou

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Lanzhou, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 11. juli 2024.
  • Hvad koster et hostel i Lanzhou?

    I gennemsnit koster det 48 kr./nat for hostels i Lanzhou, men 48 kr./nat eller derunder er en god pris. Det billigste hostel vores brugere har fundet for nyligt kostede 27 kr./nat i Lanzhou. Prøv at undgå at booke hostel i april (den dyreste måned). At booke i maj (den billigste måned) kunne spare dig nogle penge.

  • Skal jeg bo på et hostel i Lanzhou?

    Udover det faktum at hostels i Lanzhou for det meste er billigere end andre overnatningstyper, byder de ligeledes på en mere livlig og social atmosfære. Dette sociale miljø er perfekt for folk der rejser alene, par og endda familier der ønsker at møde andre rejsende i Lanzhou.

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined