Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Kobanya - Kispest Budapest metrostation, Budapest

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Kobanya - Kispest Budapest metrostation på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Kobanya - Kispest Budapest metrostation - Budapest, Ungarn
26. apr. — 27. apr.2
Kobanya - Kispest Budapest metrostation - Budapest, Ungarn
fre. 26.4
lør. 27.4
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Kobanya - Kispest Budapest metrostation, Budapest

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Kobanya - Kispest Budapest metrostation, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Kobanya - Kispest Budapest metrostation for så lidt som 373 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Kobanya - Kispest Budapest metrostation, der kan bookes til denne pris. Hotel Chesscom er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Kobanya - Kispest Budapest metrostation. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 19. april 2024.
I øjeblikket tilbyder disse hoteller den laveste overnatningspris ud af dem, vi har stødt på tæt på Kobanya - Kispest Budapest metrostation. Da priserne kan variere efter dato, skal du ændre datoerne, hvis du er fleksibel for at sammenligne priser.
Vis alle 8 hoteller
Bartok Bela U. 5, Budapest, Hungary
8,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
373 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Kobanya - Kispest Budapest metrostation

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Kobanya - Kispest Budapest metrostation. Der er 8 hoteller i Kobanya - Kispest Budapest metrostation, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 19. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Kobanya - Kispest Budapest metrostation er .
Vis alle 8 ophold
Bartok Bela U. 5, Budapest, Hungary
8,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
373 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Kobanya - Kispest Budapest metrostation

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Kobanya - Kispest Budapest metrostation for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 19. april 2024.
Naviger til de områder tæt på Kobanya - Kispest Budapest metrostation, du planlægger at besøge, for at finde hoteller i nærheden. Flere oplysninger om et givent hotel kan fås ved at klikke på hotellets navn på kortet.

Fakta om overnatning i Kobanya - Kispest Budapest metrostation

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Kobanya - Kispest Budapest metrostation, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 19. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Kobanya - Kispest Budapest metrostation?

  Kobanya - Kispest Budapest metrostation er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er Ibis Budapest Aero, som p.t. har en vurdering på 8,0. Hvis du vil se på alternative overnatningssteder, kan du overveje Hotel Chesscom og Jáde Panzió, som også kan give dig et godt ophold i nærheden af Kobanya - Kispest Budapest metrostation.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Anmeldelser af Tivoli Hotel anbefaler det som et godt overnatningssted i nærheden af Københavns Hovedbanegård. Det har en vurdering på 8,0/10 ud fra 10.834 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Kobanya - Kispest Budapest metrostation i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det mest anbefalelsesværdige hotel i nærheden af Times Square på HotelsCombined (med en vurdering på 8,1 ud fra 21.745 anmeldelser).

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Tæt på Amsterdam Centraal finder du Tourist Inn Budget Hotel - Hostel, som er vurderet til 7,5 ud fra 4.195 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Hvad koster hoteller i Kobanya - Kispest Budapest metrostation?

  Gennemsnitsprisen på et hotel i Kobanya - Kispest Budapest metrostation er 84 kr. pr. nat. Det er baseret på data fra de sidste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Kobanya - Kispest Budapest metrostation?

  Søgninger på HotelsCombined har i de sidste 3 dage angivet, at billige hoteller i Kobanya - Kispest Budapest metrostation har priser på helt ned til 77 kr./nat, afhængigt af hvor populære dine rejsedatoer er.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Kobanya - Kispest Budapest metrostation

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined