Tips

Hoteller i Kingwood, Houston

Søg efter og sammenlign hoteller i Kingwood, Houston på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Kingwood - Houston, TX, USA
19. juli — 20. juli2
Kingwood - Houston, TX, USA
fre. 19.7
lør. 20.7
... med flere

Tips til at boooke hotel i Kingwood

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Kingwood Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 12. juli 2024.
Billigste måned:december
Dyreste måned:maj
Gennemsnitspris i Kingwood:650 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:371 kr. pr. nat
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:onsdag
383 kr. - 902 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
413 kr. - 916 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Fakta om overnatning i Kingwood, Houston

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Kingwood, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 12. juli 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i Kingwood?

  Americas Best Value Inn & Suites Kingwood Iah Airport, som har en vurdering på 8,2 ud fra 296 anmeldelser, er et af de mest populære hoteller i Kingwood. Andre populære overnatningssteder er La Quinta Inn & Suites By Wyndham Kingwood Houston Iah Airpt med en gennemsnitsvurdering på 7,8 ud fra 234 anmeldelser og Baymont by Wyndham Kingwood med en vurdering på 8,0 ud fra 352 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Houston Centrum er godt?

  Med en vurdering på 7,9/10 ud fra 4.611 anmeldelser er Club Quarters Hotel in Houston et hotel tæt på Houston Centrum, der anbefales meget af brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Kingwood i nærheden af NRG Stadium?

  Hvis du vil finde et godt hotel i nærheden af NRG Stadium, kan du overveje Courtyard By Marriott Houston Medical Center/Nrg Park. Det er vurderet til 8,2/10 ud fra 481 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Minute Maid Park?

  4.611 anmeldelser på HotelsCombined af Club Quarters Hotel in Houston vurderer det til 7,9/10, hvilket gør det til et meget anbefalelsesværdigt hotel i nærheden af Minute Maid Park.

 • Hvad koster hoteller i Kingwood?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 639 kr./nat er normalt for et hotel i Kingwood.

 • Hvad koster et billigt hotel i Kingwood?

  Søgninger på HotelsCombined har i de sidste 3 dage angivet, at billige hoteller i Kingwood har priser på helt ned til 412 kr./nat, afhængigt af hvor populære dine rejsedatoer er.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Kingwood?

  Hvis dine rejseplaner til Kingwood er fleksible, anbefaler vi, at du besøger mindst én af følgende mest populære seværdigheder: Houston Centrum, NRG Stadium eller Minute Maid Park. Houston er den rigtige by at bo i, hvis du vil besøge Houston Centrum. Hvis du vil besøge NRG Stadium, er et ophold i Houston at foretrække. Hvis du vil besøge Minute Maid Park, er det mest praktisk at bo i Houston.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Kingwood

Overvej alternative overnatninger i Houston
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Houston

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined