Tips
Bedst bedømte hoteller
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i Jordaan, Amsterdam

Søg efter og sammenlign hoteller i Jordaan, Amsterdam på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Jordaan - Amsterdam, Holland
30. juli — 31. juli2
Jordaan - Amsterdam, Holland
tir. 30.7
ons. 31.7
... med flere

Tips til at boooke hotel i Jordaan

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Jordaan Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Billigste måned:marts
Dyreste måned:oktober
Gennemsnitspris i Jordaan:1.417 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:521 kr. pr. nat
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:lørdag
885 kr. - 1.986 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
1.208 kr. - 1.961 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Bedst bedømte hoteller i Jordaan, Amsterdam

Gennemse de overnatningssteder i Jordaan, som har fået de bedste vurderinger fra gæsterne. Der er i øjeblikket 189 overnatningssteder i Jordaan, og dataene blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Disse Jordaan ejendomme er blandt de højest vurderede af vores brugere. Lær hvorfor disse hoteller blev vurderet blandt de bedste ved at læse brugeranmeldelser.
Vis alle 189 hoteller
Leidsegracht 114, Amsterdam, North Holland, Netherlands
1,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
Airport shuttle
883 kr.
Gns. pr. nat
Prinsengracht 328 - 332, Amsterdam, North Holland, Netherlands
1,0 km fra centrum
Gratis wi-fi
Airport shuttle
1.206 kr.
Gns. pr. nat
Derde Looiersdwarsstraat 75, Amsterdam, North Holland, Netherlands
1,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.002 kr.
Gns. pr. nat

Billigste hoteller i Jordaan, Amsterdam

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Jordaan, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Jordaan for så lidt som 1.370 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Jordaan, der kan bookes til denne pris. B&B La Festa er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Jordaan. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. juli 2024.
For dem med et budget er disse de billigste hoteller tilgængelige i Jordaan på de valgte datoer. Priserne vil typisk svinge afhængigt af de valgte datoer, hotellets stjerner og hotellets beliggenhed.
Vis alle 189 hoteller
Hazenstraat 64, Amsterdam, North Holland, Netherlands
1,1 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.370 kr.
Gns. pr. nat
Lindengracht 25B, Amsterdam, North Holland, Netherlands
1,0 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.613 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Jordaan

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Jordaan, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Jordaan til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Vi er stødt på følgende hoteller i Jordaan med forskellige pris- og hotelklassemuligheder. Som et ekstra lag har vi også markeret de mest populære og mest værdifulde ejendomme i hver hotelklasse.
2 eller færre stjerner
Prinsengracht 328 - 332, Amsterdam, North Holland, Netherlands
1.206 kr.
Leidsegracht 114, Amsterdam, North Holland, Netherlands
883 kr.
3 stjerner
Hazenstraat 64, Amsterdam, North Holland, Netherlands
1.370 kr.
Derde Looiersdwarsstraat 75, Amsterdam, North Holland, Netherlands
1.002 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Jordaan

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Jordaan. Der er 189 hoteller i Jordaan, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Jordaan er 1.417 kr. pr. nat.
Vis alle 189 ophold
Leidsegracht 76, Amsterdam, North Holland, Netherlands
1,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
255 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Jordaan

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Jordaan for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Rul gennem kortet for at finde hoteller tæt på det eller de Jordaan kvarterer, du planlægger at besøge. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og giver dig mulighed for at reservere det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Jordaan, Amsterdam

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Jordaan, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 23. juli 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i Jordaan?

  1.888 anmeldelser har vurderet Backstage Hotel med et gennemsnit på 8,3/10. Det kan også være en god idé at se på Jordaan Canal View Apartment, som er blevet vurderet til 9,2/10 ud fra 188 anmeldelser. Melrose Hotel kunne også være et godt alternativ og er vurderet til 7,7/10 ud fra 2.601 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Amsterdam Centraal er godt?

  Budget Hotel Tourist Inn er et hotel i nærheden af Amsterdam Centraal, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,1 ud fra 101 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Jordaan i nærheden af Amsterdam Sloterdijk?

  Hvis du vil finde et godt hotel i nærheden af Amsterdam Sloterdijk, kan du overveje Park Inn by Radisson Amsterdam City West. Det er vurderet til 8,0/10 ud fra 20.504 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Old Town?

  Hvis du besøger Amsterdam Old Town, er det nærliggende hotel Budget Hotel Tourist Inn populært blandt brugere af HotelsCombined (101 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 8,1/10).

 • Hvad koster hoteller i Jordaan?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 939 kr./nat er normalt for et hotel i Jordaan.

 • Hvad koster et billigt hotel i Jordaan?

  I løbet af de sidste 3 dage er der blevet fundet hoteller i Jordaan for helt ned til 699 kr./nat i søgninger foretaget af brugere af HotelsCombined.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Jordaan?

  De mest populære seværdigheder i Jordaan er Amsterdam Centraal (i Amsterdam), Amsterdam Sloterdijk (i Amsterdam) og Amsterdam Old Town (i Amsterdam) ifølge vores brugerdata. Hvis du har planer om at besøge en af disse, anbefaler vi, at du finder et hotel i nærheden for at skære ned på rejsetiden.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Jordaan

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined