Hostels i Jinan, Kina

Søg efter og sammenlign hostels i Jinan i Kina på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Jinan, Shangdong, Kina
24. juli — 25. juli2
Jinan, Shangdong, Kina
ons. 24.7
tor. 25.7
... med flere

Andre overnatningsmuligheder i Jinan

Find det perfekte temahotel, hostel eller feriebolig til dit ophold i Jinan. Der er 1.439 overnatningssteder i Jinan, og data for priser blev senest opdateret den 17. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Jinan er .
Vis alle 1.439 ophold
No.7777 Jingshi East Road, Hi-Tech Zone, Jinan, China
11,5 km fra centrum
418 kr.
Gns. pr. nat
No.20591, Jingshi Road, Jinan, China
2,2 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
534 kr.
Gns. pr. nat
No.110 Lishan Road, Jinan, China
3,9 km fra centrum
Gratis wi-fi
260 kr.
Gns. pr. nat

Fakta om overnatning i Jinan

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Jinan, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. juli 2024.
  • Hvad koster et hostel i Jinan?

    I gennemsnit koster det 55 kr./nat for hostels i Jinan, men 55 kr./nat eller derunder er en god pris. Det billigste hostel vores brugere har fundet for nyligt kostede 40 kr./nat i Jinan. Prøv at undgå at booke hostel i oktober (den dyreste måned). At booke i juli (den billigste måned) kunne spare dig nogle penge.

  • Skal jeg bo på et hostel i Jinan?

    Udover det faktum at hostels i Jinan for det meste er billigere end andre overnatningstyper, byder de ligeledes på en mere livlig og social atmosfære. Dette sociale miljø er perfekt for folk der rejser alene, par og endda familier der ønsker at møde andre rejsende i Jinan.

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined