Tips
Bedst bedømte hoteller
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i Jebel Ali Village, Dubai

Søg efter og sammenlign hoteller i Jebel Ali Village, Dubai på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Jebel Ali Village - Dubai, Forenede Arabiske Emirater
30. juli — 31. juli2
Jebel Ali Village - Dubai, Forenede Arabiske Emirater
tir. 30.7
ons. 31.7
... med flere

Tips til at boooke hotel i Jebel Ali Village

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Jebel Ali Village Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Billigste måned:september
Dyreste måned:oktober
Gennemsnitspris i Jebel Ali Village:653 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:302 kr. pr. nat
Billigste dag:fredag
Dyreste dag:søndag
302 kr. - 1.184 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
309 kr. - 818 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Bedst bedømte hoteller i Jebel Ali Village, Dubai

Gennemse de overnatningssteder i Jebel Ali Village, som har fået de bedste vurderinger fra gæsterne. Der er i øjeblikket 103 overnatningssteder i Jebel Ali Village, og dataene blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Vores brugere vurderede disse Jebel Ali Village hoteller blandt de bedste steder at bo. Lær hvorfor disse hoteller blev vurderet blandt de bedste ved at læse brugeranmeldelser.
Vis alle 103 hoteller
Off Sheikh Zayed Road, Adjacent To Ibn Battuta Mall 211508, Dubái, Dubai, United Arab Emirates
23,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
438 kr.
Gns. pr. nat
Ibn Battuta Mall, Sheikh Zayed Road, Dubai, United Arab Emirates
22,9 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
247 kr.
Gns. pr. nat

Billigste hoteller i Jebel Ali Village, Dubai

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Jebel Ali Village, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Jebel Ali Village for så lidt som 306 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Jebel Ali Village, der kan bookes til denne pris. Avani Ibn Battuta Dubai Hotel er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Jebel Ali Village. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Disse Jebel Ali Village ejendomme opkræver den laveste pris pr. nat af dem, vi er stødt på. Da priserne kan variere efter dato, skal du ændre datoerne, hvis du er fleksibel, for at sammenligne priser.
Vis alle 103 hoteller
E11 Sheikh Zayed Road Ibn Battuta Mall, Dubai, United Arab Emirates, Dubai, United Arab Emirates
23,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
306 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Jebel Ali Village

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Jebel Ali Village, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Jebel Ali Village til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Priser på hoteller (gennemsnitlig overnatningspris) for de valgte datoer, opdelt efter hotelklasse. Skift datoerne øverst på siden for at se flere muligheder i Jebel Ali Village.
3 stjerner
Ibn Battuta Mall, Sheikh Zayed Road, Dubai, United Arab Emirates
247 kr.
4+ stjerner
Off Sheikh Zayed Road, Adjacent To Ibn Battuta Mall 211508, Dubái, Dubai, United Arab Emirates
438 kr.
E11 Sheikh Zayed Road Ibn Battuta Mall, Dubai, United Arab Emirates, Dubai, United Arab Emirates
306 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Jebel Ali Village

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Jebel Ali Village for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Rul ned og zoom ind på de områder i Jebel Ali Village, du planlægger at besøge, for at finde ejendomme i nærheden. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og giver dig mulighed for at reservere det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Jebel Ali Village, Dubai

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Jebel Ali Village, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 23. juli 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i Jebel Ali Village?

  Jebel Ali Village er hjemsted for mange højt vurderede hoteller. Et af dem er Oaks Ibn Battuta Gate Dubai, som p.t. har en vurdering på 8,2. Hvis du vil se på alternative overnatningssteder, kan du overveje Premier Inn Dubai Ibn Battuta Mall og Avani Ibn Battuta Dubai Hotel, som også kan give dig et godt ophold i Jebel Ali Village.

 • Hvilket hotel i nærheden af Burj Khalifa er godt?

  Gevora Hotel er et populært hotel i nærheden af Burj Khalifa, som er meget anbefalelsesværdigt. Det er vurderet med 7,9 ud fra 11.804 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Jebel Ali Village i nærheden af Jumeirah Beach Residence?

  Hilton Dubai The Walk er det hotel, som ligger tæt på Jumeirah Beach Residence, der har fået de bedste anbefalinger fra brugere af HotelsCombined. De har i 3.164 anmeldelser vurderet det til 8,3/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Dubai Mall?

  Hvis du er på udkig efter gode hoteller i nærheden af Dubai Mall, kan du overveje Gevora Hotel (vurderet til 7,9 ud fra 11.804 anmeldelser).

 • Hvad koster hoteller i Jebel Ali Village?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 247 kr./nat er normalt for et hotel i Jebel Ali Village.

 • Hvad koster et billigt hotel i Jebel Ali Village?

  226 kr. pr. nat er den billigste pris for et hotel i Jebel Ali Village, der er blevet fundet i vores data i de seneste 72 timer.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Jebel Ali Village?

  De mest populære seværdigheder i Jebel Ali Village er Burj Khalifa (i Dubai), Jumeirah Beach Residence (i Dubai) og Dubai Mall (i Dubai) ifølge vores brugerdata. Hvis du har planer om at besøge en af disse, anbefaler vi, at du finder et hotel i nærheden for at skære ned på rejsetiden.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Jebel Ali Village

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined