Hoteller i Al Twar, Dubai

Søg efter og sammenlign hoteller i Dubai, Al Twar på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Al Twar - Dubai, Forenede Arabiske Emirater
19. juli — 20. juli2
Al Twar - Dubai, Forenede Arabiske Emirater
fre. 19.7
lør. 20.7
... med flere

Fakta om overnatning i Al Twar, Dubai

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Al Twar, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 12. juli 2024.
 • Hvilket hotel i nærheden af Burj Khalifa er godt?

  Gevora Hotel er et populært hotel i nærheden af Burj Khalifa, som er meget anbefalelsesværdigt. Det er vurderet med 7,9 ud fra 11.745 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Al Twar i nærheden af Jumeirah Beach Residence?

  Hilton Dubai The Walk er det hotel, som ligger tæt på Jumeirah Beach Residence, der har fået de bedste anbefalinger fra brugere af HotelsCombined. De har i 3.112 anmeldelser vurderet det til 8,2/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Dubai Mall?

  Hvis du besøger Dubai Mall, er det nærliggende hotel Gevora Hotel populært blandt brugere af HotelsCombined (11.745 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 7,9/10).

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Al Twar?

  Den mest populære seværdighed i Al Twar er Burj Khalifa, der ligger i Dubai, efterfulgt af Jumeirah Beach Residence og Dubai Mall, der ligger i henholdsvis Dubai og Dubai. Afhængigt af hvor og hvor længe du planlægger at blive i Al Twar, kan du måske besøge mindst en af disse byer.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Al Twar

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined