Bedst bedømte hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Fox Studio Australia, Bondi Junction

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Fox Studio Australia på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Fox Studio Australia - Bondi Junction, NSW, Australien
24. apr. — 25. apr.2
Fox Studio Australia - Bondi Junction, NSW, Australien
ons. 24.4
tor. 25.4
... med flere

Bedst bedømte hoteller i nærheden af Fox Studio Australia

Gennemse de overnatningssteder i Fox Studio Australia, som har fået de bedste vurderinger fra gæsterne. Der er i øjeblikket 49 overnatningssteder i Fox Studio Australia, og dataene blev senest opdateret den 17. april 2024.
Disse Fox Studio Australia ejendomme er blandt de højest vurderede af vores brugere. Skim gennem hotelbeskrivelser og brugeranmeldelser for at finde det rigtige for dig.
Vis alle 49 hoteller
97 Grafton Street, Bondi Junction, NSW, Australia
0,2 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
780 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Fox Studio Australia

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Fox Studio Australia. Der er 49 hoteller i Fox Studio Australia, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Fox Studio Australia er .
Vis alle 49 ophold
97 Grafton Street, Bondi Junction, NSW, Australia
0,2 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
780 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Fox Studio Australia

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Fox Studio Australia for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. april 2024.
Naviger til de områder tæt på Fox Studio Australia, du planlægger at besøge, for at finde hoteller i nærheden. Hvis du klikker på et hotelnavn, kommer du til en side med priser, anmeldelser og mere nyttig information.

Fakta om overnatning i Fox Studio Australia

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Fox Studio Australia, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Fox Studio Australia?

  Meriton Suites Bondi Junction, som har en vurdering på 8,4 ud fra 74 anmeldelser, er et af de mest populære hoteller i nærheden af Fox Studio Australia. Andre populære overnatningssteder er Holiday Inn & Suites Sydney Bondi Junction, An IHG Hotel med en gennemsnitsvurdering på 8,0 ud fra 632 anmeldelsr.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,0 ud fra 10.821 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Fox Studio Australia i nærheden af Times Square?

  Hvis du vil finde et godt hotel i nærheden af Times Square, kan du overveje Pod Times Square. Det er vurderet til 8,1/10 ud fra 21.685 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du besøger Amsterdam Centraal, er det nærliggende hotel Budget Hotel Tourist Inn populært blandt brugere af HotelsCombined (4.173 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 7,5/10).

 • Hvad koster hoteller i Fox Studio Australia?

  Gennemsnitspriserne på hoteller i Fox Studio Australia har ligget på omkring 112 kr. pr. nat i de seneste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Fox Studio Australia?

  Brugere af HotelsCombined har fundet billige hoteller i nærheden af Fox Studio Australia fra 98 kr. pr. nat i de sidste 3 dage.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Fox Studio Australia

Overvej alternative overnatninger i Bondi Junction
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Bondi Junction

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined