Ferieboliger i Bondi Junction, Australien

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Bondi Junction, Australien, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Bondi Junction, NSW, Australien
2. juli — 3. juli2
Bondi Junction, NSW, Australien
lør. 2.7
søn. 3.7
... med flere

Billigste ferieboliger i Bondi Junction, Australien

Meriton Suites Campbell Street, Sydney
9,1 Enestående
Sydney, NSW, Australien
Vis på kort
0,2 km fra bycentrum, Sydney, NSW, Australien 

Meriton Suites Campbell Street er beliggende i Sydney og er tæt på områdets populære attraktioner. Det tilbyder også opvarmet bassin, jacuzzi og sauna.

811 kr.
gnsntl. per nat
Bondi 38 Serviced Apartments
8,8 Enestående
Sydney, NSW, Australien
Vis på kort
6,3 km fra bycentrum, Sydney, NSW, Australien 

Bondi 38 Serviced Apartments ligger i Sydney og tilbyder gratis trådløst internet. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at opleve de lokale attraktioner.

1.018 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Bondi Junction

Fakta om overnatning i Bondi Junction

 • Hvor meget koster en feriebolig i Bondi Junction?

  Ferieboliger i Bondi Junction koster 1.236 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. maj er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Bondi Junction i, og april er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 743 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 1.092 kr./nat eller derunder som en god pris.

 • Hvilken feriebolig i Bondi Junction er bedst?

  Ifølge bedømmelser fra HotelsCombined-brugere er Meriton Suites Campbell Street, Sydney den bedste feriebolig i Bondi Junction og har en bedømmelse på 9,1/10 fra 31 anmeldelser.

 • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Sydney?

  Meriton Suites Campbell Street, Sydney er den feriebolig i Bondi Junction der er tættest på Lufthavn: Sydney, som ligger i en afstand af 7,3 km.

 • Hvilken del af Bondi Junction er bedst at bo i?

  Sydney forretningsområde er den bedste del af Bondi Junction at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Bondi Junction, søgte 99% af dem efter overnatning i Sydney forretningsområde-området i det seneste år. Metro Apartments on Darling Harbour - Sydney er den mest populære feriebolig i Sydney forretningsområde-området i Bondi Junction.