Ferieboliger i Desert Hot Springs, CA

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Desert Hot Springs, CA, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Desert Hot Springs, CA, USA
2. juli — 3. juli2
Desert Hot Springs, CA, USA
lør. 2.7
søn. 3.7
... med flere

Fakta om overnatning i Desert Hot Springs

  • Hvor meget koster en feriebolig i Desert Hot Springs?

    Ferieboliger i Desert Hot Springs koster 2.825 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. december er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Desert Hot Springs i, og september er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 442 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 1.438 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken del af Desert Hot Springs er bedst at bo i?

    Baristo er den bedste del af Desert Hot Springs at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Desert Hot Springs, søgte 100% af dem efter overnatning i Baristo-området i det seneste år. 1br Condo With Tennis Court, Pool & Wifi er den mest populære feriebolig i Baristo-området i Desert Hot Springs.

  • Er der nogen ferieboliger af typen Resort i Desert Hot Springs?

    Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Desert Hot Springs i kategorien Resort, har du 20 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Miracle Springs Resort & Spa, da den i øjeblikket er den mest populære Resort blandt vores brugere.