Ferieboliger i Palo Alto, CA

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Palo Alto, CA, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Palo Alto, CA, USA
30. juni — 1. juli2
Palo Alto, CA, USA
tor. 30.6
fre. 1.7
... med flere

Fakta om overnatning i Palo Alto

  • Hvor meget koster en feriebolig i Palo Alto?

    Ferieboliger i Palo Alto koster 2.084 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. juli er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Palo Alto i, og december er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 353 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 1.116 kr./nat eller derunder som en god pris.

  • Hvilken del af Palo Alto er bedst at bo i?

    North San Jose er den bedste del af Palo Alto at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Palo Alto, søgte 100% af dem efter overnatning i North San Jose-området i det seneste år. Large Deluxe Studio In San Jose Downtown er den mest populære feriebolig i North San Jose-området i Palo Alto.

  • Er der nogen ferieboliger af typen Motel i Palo Alto?

    Hvis du gerne vil booke en feriebolig i Palo Alto i kategorien Motel, har du 7 at vælge imellem. Vi anbefaler, at du kigger på Coronet Motel, da den i øjeblikket er den mest populære Motel blandt vores brugere.