Hoteller i nærheden af Charleston Lufthavn, Charleston

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Charleston Lufthavn på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Charleston, SC, USA - Charleston (CHS)
7. mar. — 8. mar.2
Charleston, SC, USA - Charleston (CHS)
tor. 7.3
fre. 8.3
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Charleston Lufthavn

Opdag velkendte overnatningssteder i Charleston Lufthavn, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 1.571 hoteller i Charleston Lufthavn, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 29. februar 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Charleston Lufthavn er .
De her hoteller er blandt de mest populære i Charleston Lufthavn (CHS)-området. Prøv at ændre datoer eller værelser og gæster, hvis du ikke ser den løsning, du leder efter.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
560 King Street, Charleston, SC, United States
Hyatt House Charleston - Historic District tilbyder komfortable omgivelser, mens Charleston besøges. Det tilbyder overvåget parkering, gratis trådløst internet på alle offentlige områder og indendørs bassin.
Pool
Gratis wi-fi
8,2
Enestående
613 anmeldelser
Beliggenhed
2,0 km fra centrum
1.966 kr.
415 Meeting Street, Charleston, SC, United States
Homewood Suites By Hilton Charleston Historic District ligger i Charleston og tilbyder gratis trådløst internet. Det tilbyder ekspres check-ind/check-ud, udendørs bassin og overvåget parkering.
Gratis wi-fi
8,3
Enestående
803 anmeldelser
Beliggenhed
1,9 km fra centrum
1.973 kr.
173 Meeting Street, Charleston, SC, United States
Der er udstyret med udendørs bassin og jacuzzi, og Meeting Street Inn er beliggende i Charleston og tilbyder komfortabel overnatning. Gæsterne kan også benytte gratis Wi-Fi i løbet af deres ophold.
Gratis wi-fi
8,3
Enestående
889 anmeldelser
Beliggenhed
0,4 km fra centrum
2.051 kr.
166 Church Street, Charleston, SC, United States
Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger 10 minutter fra hjertet af Charleston, og 5 minutter fra French Quarter. Gæsterne kan også benytte gratis internet overalt på ejendommen.
Gratis wi-fi
9,5
Enestående
468 anmeldelser
Beliggenhed
0,5 km fra centrum
3.080 kr.
45 Lockwood Drive, Charleston, SC, United States
Med en beliggenhed i Charleston, byder Hilton Garden Inn Charleston Waterfront/Downtown på moderne 3-stjernet overnatning samt udendørs bassin. Med de mange faciliteter, har dette stilfulde hotel mødelokaler, døgnåben reception og gratis shuttle-service.
Gratis wi-fi
Parking
7,5
God
354 anmeldelser
Beliggenhed
2,3 km fra centrum
1.500 kr.
67 State Street, Charleston, SC, United States
The Spectator Hotel tilbyder charmerende omgivelser, mens Charleston besøges. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at opleve de lokale attraktioner.
Gratis wi-fi
9,4
Enestående
298 anmeldelser
Beliggenhed
0,5 km fra centrum
2.779 kr.
125 Calhoun Street, Charleston, SC, United States
Med en beliggenhed i Charleston, er Courtyard by Marriott Charleston Historic District 5 minutter fra Theatre 99 og er udstyret med opvarmet udendørs bassin og sauna. Det tilbyder gratis trådløst internet.
Gratis wi-fi
7,6
God
184 anmeldelser
Beliggenhed
1,2 km fra centrum
2.223 kr.
2058 Savannah Highway, Charleston, SC, United States
Med en beliggenhed i Charleston, er West Ashley Inn 15 minutter fra Charleston Lufthavn og tilbyder udendørs bassin. Det tilbyder vaskeri, døgnåben reception og renseri.
Gratis wi-fi
Parking
5,1
Okay
897 anmeldelser
Beliggenhed
9,5 km fra centrum
578 kr.
20 S Battery St., Charleston, SC, United States
Battery Carriage House Inn Charleston ligger i Charleston og tilbyder gratis trådløst internet. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at besøge de lokale attraktioner.
Gratis wi-fi
Med aircondition
9,5
Enestående
175 anmeldelser
Beliggenhed
0,7 km fra centrum
2.842 kr.

Hotelpriser i Charleston Lufthavn

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Charleston Lufthavn, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Charleston Lufthavn til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 29. februar 2024.
Nogle af de bedste muligheder for at reservere et hotel tæt på Charleston Lufthavn (CHS) kategoriseret efter hotelklasse. Som et ekstra lag, har vi også noteret de mest populære hoteller og hotellerne med mest værdi for pengene i hver hotelklasse.
2 stjerner
2 eller færre stjerner
2058 Savannah Highway, Charleston, SC, United States
578 kr.
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Overnatning i Charleston Lufthavn

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Charleston Lufthavn for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 29. februar 2024.
Uanset om du lander i Charleston Lufthavn (CHS) pga. fritid eller forretning, så brug kortet til at finde hoteller tæt på din ideelle placering. Brugere kan klikke på et hotels navn for at finde flere oplysninger om det, såsom pris, anmeldelser og faciliteter, og også finde forskellige tilbud for ejendommen.

Fakta om overnatning i Charleston Lufthavn

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Charleston Lufthavn, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 29. februar 2024.
  • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Charleston Lufthavn?

    507 anmeldelser har vurderet Embassy Suites by Hilton Charleston Historic District med et gennemsnit på 7,3/10. Det kan også være en god idé at se på Francis Marion Hotel, som er blevet vurderet til 8,4/10 ud fra 2.583 anmeldelser. Hyatt Place Charleston/Historic District kunne også være et godt alternativ og er vurderet til 8,1/10 ud fra 1.617 anmeldelser.

Find bedre resultater til din overnatning i Charleston Lufthavn

Overvej alternative overnatninger i Charleston
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Charleston

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined