Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Buckfast Abbey, Buckfastleigh

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Buckfast Abbey på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Buckfast Abbey - Buckfastleigh, England, Storbritannien
23. apr. — 24. apr.2
Buckfast Abbey - Buckfastleigh, England, Storbritannien
tir. 23.4
ons. 24.4
... med flere

Overnatning i Buckfast Abbey

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Buckfast Abbey for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. april 2024.
Rul til og zoom ind på de områder tæt på Buckfast Abbey, du planlægger at besøge for at finde ejendomme i nærheden. Flere oplysninger om et givent hotel kan fås ved at klikke på hotellets navn på kortet.

Fakta om overnatning i Buckfast Abbey

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Buckfast Abbey, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Buckfast Abbey?

  Dartbridge Inn by Greene King Inns, som har en vurdering på 8,1 ud fra 891 anmeldelser, er et af de mest populære hoteller i nærheden af Buckfast Abbey. Andre populære overnatningssteder er The Abbey Inn med en gennemsnitsvurdering på 8,2 ud fra 934 anmeldelser og Northgate House med en vurdering på 9,1 ud fra 1.892 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 8,0 ud fra 10.821 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Buckfast Abbey i nærheden af Times Square?

  Hvis du vil finde et godt hotel i nærheden af Times Square, kan du overveje Pod Times Square. Det er vurderet til 8,1/10 ud fra 21.685 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du er på udkig efter gode hoteller i nærheden af Amsterdam Centraal, kan du overveje Budget Hotel Tourist Inn (vurderet til 7,5 ud fra 4.173 anmeldelser).

 • Hvad koster hoteller i Buckfast Abbey?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 315 kr./nat er normalt for et hotel i Buckfast Abbey.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Buckfast Abbey?

  I løbet af de sidste 3 dage er der blevet fundet hoteller i Buckfast Abbey for helt ned til 315 kr./nat i søgninger foretaget af brugere af HotelsCombined.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Buckfast Abbey

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined