Ferieboliger i Beverly Hills, CA

Søg efter og sammenlign ferieboliger i Beverly Hills, CA, på hundredvis af rejsesites, og spar tid og penge

Beverly Hills, CA, USA
2. juli — 3. juli2
Beverly Hills, CA, USA
lør. 2.7
søn. 3.7
... med flere

Billigste ferieboliger i Beverly Hills, Californien

Metropolitan Apartel
5,8 Okay
Los Angeles, CA, USA
Vis på kort
5,0 km fra bycentrum, Los Angeles, CA, USA 

Med en beliggenhed i Hollywood, byder dette 4-stjernet hotel på overnatning, der er udstyret med egen altan. Gæsterne kan også benytte gratis trådløst internet i løbet af deres ophold.

498 kr.
gnsntl. per nat
Gorgeous 2 Bedroom Apartments In Dtla
Los Angeles, CA, USA
Vis på kort
4,7 km fra bycentrum, Los Angeles, CA, USA 

Med en bekvem beliggenhed i centrum af byen, vil denne 4-stjernede hotelejendom være en ideel base i Los Angeles. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at tage på sightseeing i det lokale område.

1.253 kr.
gnsntl. per nat
Hollywood Walk Residences
1651 N Bronson Ave, Los Angeles, CA, United States
Vis på kort
5,2 km fra bycentrum, Los Angeles, CA, USA 

Med en beliggenhed i Hollywood, er Hollywood Metropolitan Suites blot 10 minutter til fods fra Hollywood Palladium. Det tilbyder gratis trådløst internet.

1.537 kr.
gnsntl. per nat

Overnatning i Beverly Hills

Fakta om overnatning i Beverly Hills

 • Hvor meget koster en feriebolig i Beverly Hills?

  Ferieboliger i Beverly Hills koster 2.560 kr./nat i gennemsnit. Du vil dog opleve, at priserne varierer alt efter hvad tid på året, du vælger. juni er for eksempel den dyreste måned at booke feriebolig i Beverly Hills i, og november er ofte den billigste måned at booke i. Vores brugere har for nyligt fundet ferieboliger for 615 kr./nat, hvilket på nuværende tidspunkt er den billigste pris. Husk på, at vi anser alt til 1.625 kr./nat eller derunder som en god pris.

 • Hvilken feriebolig i Beverly Hills er bedst?

  Ifølge bedømmelser fra HotelsCombined-brugere er Metropolitan Apartel den bedste feriebolig i Beverly Hills og har en bedømmelse på 5,8/10 fra 9 anmeldelser.

 • Hvilken feriebolig er tættes på Lufthavn: Los Angeles Intl?

  Metropolitan Apartel er den feriebolig i Beverly Hills der er tættest på Lufthavn: Los Angeles Intl, som ligger i en afstand af 19,4 km.

 • Hvilken del af Beverly Hills er bedst at bo i?

  Central Los Angeles er den bedste del af Beverly Hills at bo i baseret på vores brugerdata. Ud af alle vores brugere, der ledte efter ferieboliger i Beverly Hills, søgte 98% af dem efter overnatning i Central Los Angeles-området i det seneste år. Two bedroom townhouse er den mest populære feriebolig i Central Los Angeles-området i Beverly Hills.

 • Er der ferieboliger i Beverly Hills, som har angivet "parking" som facilitet?

  Ja, Beverly Hills har 1 feriebolig med "parking" som facilitet. På baggrund af data fra HotelsCombined er Metropolitan Apartel det mest populære sted i Beverly Hills med denne facilitet.