Tips
Steder at overnatte

Hoteller i Bacacheri, Curitiba

Søg efter og sammenlign hoteller i Curitiba, Bacacheri på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Bacacheri - Curitiba, Paraná, Brasilien
24. juli — 25. juli2
Bacacheri - Curitiba, Paraná, Brasilien
ons. 24.7
tor. 25.7
... med flere

Tips til at boooke hotel i Bacacheri

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Bacacheri Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Billigste måned:januar
Dyreste måned:april
Gennemsnitspris i Bacacheri:255 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:55 kr. pr. nat
Billigste dag:tirsdag
Dyreste dag:søndag
58 kr. - 352 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
236 kr. - 765 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Overnatning i Bacacheri

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Bacacheri for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Brug kortet til at finde hoteller i Bacacheri, der er tæt på de interessepunkter, du vil besøge. Som en ekstra fordel kan brugere klikke på et hotel, de er interessante i, for at finde nyttige oplysninger og tilbud for det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Bacacheri, Curitiba

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Bacacheri, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. juli 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i Bacacheri?

  Et at de mest populære hoteller i Bacacheri er Hotel Dunamys Curitiba, som er blevet anmeldt af 5.946 brugere og p.t. har en vurdering på 8,3/10. Andre steder med høj vurdering er Family Space Curitiba/vaga de garagem Gratis og Residencial Jardim Curitiba, som er blevet vurderet til henholdsvis 9,5/10 og 9,2/10 af vores brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Rua XV de Novembro er godt?

  Med en vurdering på 8,7/10 ud fra 1.773 anmeldelser er Mercure Curitiba Batel et hotel tæt på Rua XV de Novembro, der anbefales meget af brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Bacacheri i nærheden af Centro Cultural Teatro Guaíra?

  Lancaster Hotel er et hotel i nærheden af Centro Cultural Teatro Guaíra, som er populært blandt brugere af HotelsCombined. Det har en vurdering på 7,9 ud fra 4.822 anmeldelser.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Largo da Ordem?

  1.773 anmeldelser på HotelsCombined af Mercure Curitiba Batel vurderer det til 8,7/10, hvilket gør det til et meget anbefalelsesværdigt hotel i nærheden af Largo da Ordem.

 • Hvad koster hoteller i Bacacheri?

  199 kr./nat er gennemsnitsprisen på et hotel i Bacacheri. Dette er baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage.

 • Hvad koster et billigt hotel i Bacacheri?

  Søgninger på HotelsCombined har i de sidste 3 dage angivet, at billige hoteller i Bacacheri har priser på helt ned til 199 kr./nat, afhængigt af hvor populære dine rejsedatoer er.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Bacacheri?

  Hvis dine rejseplaner til Bacacheri er fleksible, anbefaler vi, at du besøger mindst én af følgende mest populære seværdigheder: Rua XV de Novembro, Centro Cultural Teatro Guaíra eller Largo da Ordem. Curitiba er den rigtige by at bo i, hvis du vil besøge Rua XV de Novembro. Hvis du vil besøge Centro Cultural Teatro Guaíra, er et ophold i Curitiba at foretrække. Hvis du vil besøge Largo da Ordem, er det mest praktisk at bo i Curitiba.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Bacacheri

Overvej alternative overnatninger i Curitiba
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Curitiba

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined