Tips
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hostels i Curitiba, Brasilien

Søg efter og sammenlign hostels i Curitiba i Brasilien på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Curitiba, Paraná, Brasilien
24. juli — 25. juli2
Curitiba, Paraná, Brasilien
ons. 24.7
tor. 25.7
... med flere

Tips til at boooke hostel i Curitiba

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Curitiba Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Billigste måned:september
Dyreste måned:december
Gennemsnitspris i Curitiba:95 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:55 kr. pr. nat
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:fredag
61 kr. - 158 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
62 kr. - 138 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Billigste hostels i Curitiba, Brasilien

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Curitiba, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Curitiba for så lidt som 103 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Curitiba, der kan bookes til denne pris. Curitiba Casa Hostel er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Curitiba. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Dette er de laveste priser, vi har fundet på hostels i Curitiba i øjeblikket. Hvis du har fleksibilitet med ankomst og afrejse, så brug søgeformularen til at sammenligne priser for andre datoer.
Vis alle 911 hostels
Rua Brasílio Itiberê, 73, Curitiba, Brazil
3,0 km fra centrum
Gratis wi-fi
103 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Curitiba

Find det perfekte temahotel, hostel eller feriebolig til dit ophold i Curitiba. Der er 911 overnatningssteder i Curitiba, og data for priser blev senest opdateret den 17. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Curitiba er 95 kr. pr. nat.
Vis alle 911 ophold
Rua Senador Alencar Guimaraes, 50, Curitiba, Brazil
0,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
377 kr.
Gns. pr. nat
Rua Desembargador Motta 1499 Batel, Curitiba, Brazil
1,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
410 kr.
Gns. pr. nat
Curitiba, Brasilien
1,4 km fra centrum
Med aircondition
233 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Curitiba

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Curitiba for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Rul ned og zoom ind på de områder i Curitiba, du planlægger at besøge, for at finde ejendomme i nærheden. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og giver dig mulighed for at reservere det pågældende hostel.

Fakta om overnatning i Curitiba

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Curitiba, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. juli 2024.
  • Hvad koster et hostel i Curitiba?

    I gennemsnit koster det 95 kr./nat for hostels i Curitiba, men 80 kr./nat eller derunder er en god pris. Det billigste hostel vores brugere har fundet for nyligt kostede 58 kr./nat i Curitiba. Prøv at undgå at booke hostel i januar (den dyreste måned). At booke i juli (den billigste måned) kunne spare dig nogle penge.

  • Skal jeg bo på et hostel i Curitiba?

    Udover det faktum at hostels i Curitiba for det meste er billigere end andre overnatningstyper, byder de ligeledes på en mere livlig og social atmosfære. Dette sociale miljø er perfekt for folk der rejser alene, par og endda familier der ønsker at møde andre rejsende i Curitiba.

Find bedre resultater til din overnatning i Curitiba

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined