Senjusou

Senjusou

Hotel
1 stjerne 

Senjugahara 28, Tateyama, Japan

401 kr.

billigste pris

pr. nat

tir. 4.6
ons. 5.6
Billigste tilbudGrundpris pr. nat
RAKUTENHOTEL

Bedste tilbud på Senjusou

Udforsk de mest attraktive tilbud, der er tilgængelige for Senjusou, for at sikre, at du får mest værdi for pengene på din overnatning. Ejendommene hentes fra 1 udbyder og data blev senest opdateret den 28. maj 2024.
Angiv dine rejsedatoer for at se tilgængelighed og prisre.
tir. 4.6
ons. 5.6
... med flere
Vis tilbud med
UdbyderFaciliteter

Om Senjusou

Find viktige oplysninger, faciliteter og funktioner på Senjusou for at få en oversigt over, hvad du kan forvente under dit ophold. Informationen om denne ejendom blev senest opdateret den 28. maj 2024.
Senjusou er beliggende i Tateyama og er udstyret med gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Det omfatter vareautomat og opbevaring af bagage.

Værelserne er komfortable og tilbyd...

Værd at vide

Tidspunkt for check-in15:00
Tidspunkt for check-out10:00
Betaling & afbestillingReglerne kan variere afhængigt af værelsestypen og udbyderen.

Faciliteter på Senjusou

 • Parkering
 • Gratis lufthavnsbus
 • Gratis wi-fi
 • Pool
 • Kæledyr tilladt
 • Spa

Generelt

 • Aircondition
 • Hårtørrer
 • Bagageopbevaring

Anmeldelser af Senjusou

Læs førstehåndsanmeldelser og bedømmelser, som giver indblik i de oplevelser, tidligere gæster på Senjusou har haft. Rejsende har gjort 0 anmeldelser af Senjusou til dags dato. Data for anmeldelser blev senest opdateret den 28. maj 2024.
0,0
RingeBaseret på 0 verificerede gæsteanmeldelser

Ingen anmeldelser. Prøv at fjerne et filter, ændre din søgning eller rydde alle for at få vist anmeldelser.

Billeder af Senjusou

Se en samling af 1 billede, der viser værelser og faciliteter på Senjusou for at hjælpe dig med at visualisere din overnatning. Billederne af denne ejendom blev senest opdateret den 28. maj 2024.

Hoteller, der ligner Senjusou

Find andre ejendomme i Tateyama, der tilbyder en lignende oplevelse og stemning som Senjusou. Der er i alt 19 hoteller for rejsende i Tateyama. Prisdata blev senest opdateret den 28. maj 2024.

Udforsk i Tateyama

Senjusou ligger på Senjugahara 28 i kvarteret i Tateyama. Data om populære seværdigheder blev senest opdateret den 28. maj 2024.

De mest populære seværdigheder

Yuki no Otani12,9 km
Mikurigaike Pond13,5 km

Spørgsmål og svar i forhold til booking hos Senjusou

Find svar på ofte stillede spørgsmål omkring reservationer, faciliteter, politikker med mere, når du bokker en overnatning på Senjusou. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 28. maj 2024.
 • Hvor tæt er Senjusou på den nærmeste lufthavn, Toyama Lufthavn?

  Uden trafik tager den 24,1 km lange køretur mellem Senjusou og Toyama Lufthavn (den nærmeste lufthavn) normalt kun omkring 0t. 18min.. Hvis du bor i et storbyområde, kan køretiden være længere på grund af meget trafik på vejene.

 • Er der Wi-Fi tilgængelig hos Senjusou?

  Ja, Senjusou har wi-fi til hotellets gæster.

 • Hvad tidspunktet for tjek ud på Senjusou?

  Det normale tidspunkt for at tjekke ud på Senjusou er kl. 10:00. Gæster kan normalt tjekke ind fra kl. 15:00. Specielle aftaler kan være en mulighed, hvis det aftales med receptionen.

 • Hvor meget koster det at bo på Senjusou, Tateyama?

  I gennemsnit har gæster betalt 718 kr. per nat for at bo på Senjusou. Nogle brugere har fundet priser helt ned til 718 kr. per nat. Tast dine datoer ind i formlen ovenfor for at se de tilgængelige priser for dit ophold.

 • I hvilket område af Tateyama ligger Senjusou?

  Senjusou ligger i -området af Tateyama. Brug kortet på denne side til at forstå, hvor Senjusou ligger i forhold til resten af Tateyama.

Se flere spørgsmål
Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined