Hotel By The Park Plt

Hotel By The Park Plt

Hotel
2 stjerner 

41-41A & 41B, Jalan Indah 15/1, Kampung Telok Serdang, Malaysia

GodBaseret på 5 anmeldelser
7,0

167 kr.

billigste pris

pr. nat

lør. 29.6
søn. 30.6
... med flere

Bedste tilbud på Hotel By The Park Plt

Angiv dine rejsedatoer for at se tilgængelighed og prisre.
lør. 29.6
søn. 30.6
... med flere

Om Hotel By The Park Plt

Find viktige oplysninger, faciliteter og funktioner på Hotel By The Park Plt for at få en oversigt over, hvad du kan forvente under dit ophold. Informationen om denne ejendom blev senest opdateret den 22. juni 2024.
Hotel By The Park PLT er beliggende i Johor Bahru og tilbyder gratis trådløst internet på alle offentlige områder. Det er beliggende en kort gåtur fra AEON Bukit Indah Shopping Centre.

Hotell...

Værd at vide

Tidspunkt for check-in14:00
Tidspunkt for check-out12:00
Betaling & afbestillingReglerne kan variere afhængigt af værelsestypen og udbyderen.
Nummer til receptionen+60 177 701 863

Faciliteter på Hotel By The Park Plt

 • Parkering
 • Gratis wi-fi

Generelt

 • Parkering

Anmeldelser af Hotel By The Park Plt

Læs førstehåndsanmeldelser og bedømmelser, som giver indblik i de oplevelser, tidligere gæster på Hotel By The Park Plt har haft. Rejsende har gjort 5 anmeldelser af Hotel By The Park Plt til dags dato. Data for anmeldelser blev senest opdateret den 22. juni 2024.
7,0
GodBaseret på 5 verificerede gæsteanmeldelser
3,6Par
8,0Solorejsende
6,8Venner

Ingen anmeldelser. Prøv at fjerne et filter, ændre din søgning eller rydde alle for at få vist anmeldelser.

Billeder af Hotel By The Park Plt

Se en samling af 29 billeder, der viser værelser og faciliteter på Hotel By The Park Plt for at hjælpe dig med at visualisere din overnatning. Billederne af denne ejendom blev senest opdateret den 22. juni 2024.

Hoteller, der ligner Hotel By The Park Plt

Find andre ejendomme i Kampung Telok Serdang, der tilbyder en lignende oplevelse og stemning som Hotel By The Park Plt. Der er i alt 6 hoteller for rejsende i Kampung Telok Serdang. Prisdata blev senest opdateret den 22. juni 2024.

Spørgsmål og svar i forhold til booking hos Hotel By The Park Plt

Find svar på ofte stillede spørgsmål omkring reservationer, faciliteter, politikker med mere, når du bokker en overnatning på Hotel By The Park Plt. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 22. juni 2024.
 • Hvor tæt er Hotel By The Park Plt på den nærmeste lufthavn, Johor Bahru Sultan Ismail Lufthavn?

  Uden trafik tager den 17,8 km lange køretur mellem Hotel By The Park Plt og Johor Bahru Sultan Ismail Lufthavn (den nærmeste lufthavn) normalt kun omkring 0t. 13min.. Hvis du bor i et storbyområde, kan køretiden være længere på grund af meget trafik på vejene.

 • Hvad er telefonnummeret til Hotel By The Park Plt?

  Hvis du har spørgsmål eller tvivl om opholdet, kan du ringe til +60 177 701 863 for at tale med en fra receptionen på Hotel By The Park Plt.

 • Er der Wi-Fi tilgængelig hos Hotel By The Park Plt?

  Ja, Hotel By The Park Plt har wi-fi til hotellets gæster.

 • Hvad tidspunktet for tjek ud på Hotel By The Park Plt?

  12:00. Hvis du har brug for at tjekke ud senere, anbefaler vi, at aftale dette med receptionen, så snart du har mulighed for det. Tidspunktet for tjek ud er kl. 14:00.

 • Hvor meget koster det at bo på Hotel By The Park Plt, Kampung Telok Serdang?

  Priserne på Hotel By The Park Plt vil variere alt efter hvornår du plamlægger at bo der, og hvilken værelsestype du ønsker. gennemsnitsprisen for et værelser har på det seneste været 148 kr., nogle brugere har dog fundet priser helt ned til 62 kr.. For at se priser på dine valgte datoer, sæt dem ind i formlen ovenfor.

 • I hvilket område af Kampung Telok Serdang ligger Hotel By The Park Plt?

  Hotel By The Park Plt ligger i -området af Kampung Telok Serdang. Brug kortet på denne side til at forstå, hvor Hotel By The Park Plt ligger i forhold til resten af Kampung Telok Serdang.

Se flere spørgsmål
Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined