Tips
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i Zona Hotelera Norte, Puerto Vallarta

Søg efter og sammenlign hoteller i Zona Hotelera Norte, Puerto Vallarta på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Zona Hotelera Norte - Puerto Vallarta, Jalisco, Mexico
30. juli — 31. juli2
Zona Hotelera Norte - Puerto Vallarta, Jalisco, Mexico
tir. 30.7
ons. 31.7
... med flere

Tips til at boooke hotel i Zona Hotelera Norte

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Zona Hotelera Norte Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Billigste måned:maj
Dyreste måned:december
Gennemsnitspris i Zona Hotelera Norte:1.372 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:247 kr. pr. nat
Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:onsdag
992 kr. - 2.028 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
1.266 kr. - 1.503 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Billigste hoteller i Zona Hotelera Norte, Puerto Vallarta

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Zona Hotelera Norte, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Zona Hotelera Norte for så lidt som 1.551 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Zona Hotelera Norte, der kan bookes til denne pris. Krystal Grand Puerto Vallarta er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Zona Hotelera Norte. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 23. juli 2024.
I øjeblikket tilbyder disse hoteller den laveste overnatningspris ud af dem, vi er stødt på i Zona Hotelera Norte. Overvej alternative datoer, hvis du er i stand til at sammenligne priser.
Vis alle 154 hoteller
Avenue De Las Garzas Zona Norte, Puerto Vallarta, Jalisco, Mexico
2,3 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
1.551 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Zona Hotelera Norte

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Zona Hotelera Norte for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 23. juli 2024.
Rul ned og zoom ind på de områder i Zona Hotelera Norte, du planlægger at besøge, for at finde ejendomme i nærheden. Hvis du klikker på et hotelnavn, kommer du til en side med priser, anmeldelser og mere nyttig information.

Fakta om overnatning i Zona Hotelera Norte, Puerto Vallarta

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Zona Hotelera Norte, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 23. juli 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i Zona Hotelera Norte?

  455 anmeldelser har vurderet Krystal Grand Puerto Vallarta med et gennemsnit på 8,0/10. Det kan også være en god idé at se på Crown Paradise Golden Puerto Vallarta, som er blevet vurderet til 7,5/10 ud fra 1.806 anmeldelser. The Hacienda at Krystal Grand Puerto Vallarta kunne også være et godt alternativ og er vurderet til 8,0/10 ud fra 123 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Vallarta Zoo er godt?

  Barcelo Puerto Vallarta er et godt hotel tæt på Vallarta Zoo. Det er vurderet til 8,1 ud fra 16 anmeldelser fra brugere af HotelsCombined.

 • Hvilket hotel er godt i Zona Hotelera Norte i nærheden af Malecon?

  Tropicana Hotel Puerto Vallarta er det mest anbefalelsesværdige hotel i nærheden af Malecon på HotelsCombined (med en vurdering på 8,0 ud fra 5.481 anmeldelser).

 • Er der et godt hotel i nærheden af Playa de los Muertos?

  Tæt på Playa de los Muertos finder du Hyatt Ziva Puerto Vallarta, som er vurderet til 8,5 ud fra 265 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Hvad koster hoteller i Zona Hotelera Norte?

  521 kr./nat er gennemsnitsprisen på et hotel i Zona Hotelera Norte. Dette er baseret på søgninger på HotelsCombined i løbet af de sidste 3 dage.

 • Hvad koster et billigt hotel i Zona Hotelera Norte?

  514 kr. pr. nat er den billigste pris for et hotel i Zona Hotelera Norte, der er blevet fundet i vores data i de seneste 72 timer.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Zona Hotelera Norte?

  Vallarta Zoo, Malecon og Playa de los Muertos er de mest populære seværdigheder i Zona Hotelera Norte ifølge vores data. Du kan opleve Vallarta Zoo, hvis du har planer om at besøge Puerto Vallarta. Du kan besøge Malecon, hvis du bor i Puerto Vallarta. Playa de los Muertos er inden for rækkevidde, mens du opholder dig i Puerto Vallarta.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Zona Hotelera Norte

Overvej alternative overnatninger i Puerto Vallarta
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Puerto Vallarta

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined