Tips
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i Zetland, Sydney

Søg efter og sammenlign hoteller i Sydney, Zetland på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Zetland - Sydney, NSW, Australien
27. juli — 28. juli2
Zetland - Sydney, NSW, Australien
lør. 27.7
søn. 28.7
... med flere

Tips til at boooke hotel i Zetland

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Zetland Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 20. juli 2024.
Billigste måned:maj
Dyreste måned:december
Gennemsnitspris i Zetland:1.056 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:692 kr. pr. nat
Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:mandag
752 kr. - 2.374 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
692 kr. - 1.204 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Billigste hoteller i Zetland, Sydney

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Zetland, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Zetland for så lidt som 692 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Zetland, der kan bookes til denne pris. Meriton Suites Zetland er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Zetland. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 20. juli 2024.
For dem med et budget er disse de billigste hoteller tilgængelige i Zetland på de valgte datoer. Overvej alternative datoer, hvis du er i stand til at sammenligne priser.
Vis alle 35 hoteller
8 Defries Avenue, Sydney, NSW, Australia
3,4 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
692 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Zetland

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Zetland. Der er 35 hoteller i Zetland, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 20. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Zetland er 1.056 kr. pr. nat.
Vis alle 35 ophold
8 Defries Avenue, Sydney, NSW, Australia
3,4 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
692 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Zetland

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Zetland for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 20. juli 2024.
Rul ned og zoom ind på de områder i Zetland, du planlægger at besøge, for at finde ejendomme i nærheden. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og giver dig mulighed for at reservere det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Zetland, Sydney

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Zetland, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 20. juli 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i Zetland?

  2.525 anmeldelser har vurderet One Global Resorts Green Square med et gennemsnit på 9,1/10. Det kan også være en god idé at se på As the Sun Sets - Modern and Spacious 2BR Zetland Apartment Facing the Setting Sun, som er blevet vurderet til 9,4/10 ud fra 18 anmeldelser. Moore to See kunne også være et godt alternativ og er vurderet til 9,0/10 ud fra 15 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Hyde Park er godt?

  57 Hotel er et populært hotel i nærheden af Hyde Park, som er meget anbefalelsesværdigt. Det er vurderet med 8,1 ud fra 3.052 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Zetland i nærheden af Australia Square?

  Hvis du vil finde et godt hotel i nærheden af Australia Square, kan du overveje Vibe Hotel Sydney. Det er vurderet til 8,1/10 ud fra 3.125 anmeldelser på HotelsCombined.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Darling Harbour?

  Hvis du er på udkig efter gode hoteller i nærheden af Darling Harbour, kan du overveje 57 Hotel (vurderet til 8,1 ud fra 3.052 anmeldelser).

 • Hvad koster hoteller i Zetland?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 685 kr./nat er normalt for et hotel i Zetland.

 • Hvad koster et billigt hotel i Zetland?

  Søgninger på HotelsCombined har i de sidste 3 dage angivet, at billige hoteller i Zetland har priser på helt ned til 651 kr./nat, afhængigt af hvor populære dine rejsedatoer er.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Zetland?

  Hyde Park, Australia Square og Darling Harbour er de mest populære seværdigheder i Zetland ifølge vores data. Du kan opleve Hyde Park, hvis du har planer om at besøge Sydney. Du kan besøge Australia Square, hvis du bor i Sydney. Darling Harbour er inden for rækkevidde, mens du opholder dig i Sydney.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Zetland

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined