Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Zaanse Schans, Zaandam

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Zaanse Schans på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Zaanse Schans - Zaandam, Holland
23. apr. — 24. apr.2
Zaanse Schans - Zaandam, Holland
tir. 23.4
ons. 24.4
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Zaanse Schans, Zaandam

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Zaanse Schans, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Zaanse Schans for så lidt som 1.058 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Zaanse Schans, der kan bookes til denne pris. Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Zaanse Schans. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024.
Disse Zaanse Schans ejendomme opkræver den laveste pris pr. nat af dem, vi er stødt på. Overvej alternative datoer, hvis du er i stand til at sammenligne priser.
Vis alle 8 hoteller
Kalverringdijk 17-21, Zaandam, North Holland, Netherlands
3,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.058 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Zaanse Schans

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Zaanse Schans. Der er 8 hoteller i Zaanse Schans, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Zaanse Schans er .
Vis alle 8 ophold
Kalverringdijk 17-21, Zaandam, North Holland, Netherlands
3,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
1.058 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Zaanse Schans

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Zaanse Schans for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. april 2024.
Naviger til de områder tæt på Zaanse Schans, du planlægger at besøge, for at finde hoteller i nærheden. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hotel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i Zaanse Schans

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Zaanse Schans, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Zaanse Schans?

  Et af de mest populære hoteller i nærheden af Zaanse Schans er Café Brasserie Het Heerenhuis, som er blevet anmeldt af 420 brugere og p.t. har en vurdering på 8,0/10. Andre steder med høj vurdering er De oude slaght- luxe suite met buitensauna, som har en vurdering på 9,7 ud fra 114 anmeldelser.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et populært hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er meget anbefalelsesværdigt. Det er vurderet med 8,0 ud fra 10.821 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Zaanse Schans i nærheden af Times Square?

  Det mest populære hotel i nærheden af Times Square er Pod Times Square. 21.685 brugere af HotelsCombined har vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du besøger Amsterdam Centraal, er det nærliggende hotel Budget Hotel Tourist Inn populært blandt brugere af HotelsCombined (4.173 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering på 7,5/10).

 • Hvad koster hoteller i Zaanse Schans?

  Hoteller i Zaanse Schans koster i gennemsnit 231 kr./nat ifølge data fra HotelsCombined fra de seneste 72 timer.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Zaanse Schans?

  Brugere af HotelsCombined har fundet billige hoteller i nærheden af Zaanse Schans fra 147 kr. pr. nat i de sidste 3 dage.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Zaanse Schans

Overvej alternative overnatninger i Zaandam
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Zaandam

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined