Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Taipei metro - Xindian District Office Station, Xindian District

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Taipei metro - Xindian District Office Station på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Taipei metro - Xindian District Office Station - Xindian District, Taiwan
20. juni — 21. juni2
Taipei metro - Xindian District Office Station - Xindian District, Taiwan
tor. 20.6
fre. 21.6
... med flere

Billigste hoteller i nærheden af Taipei metro - Xindian District Office Station, Xindian District

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Taipei metro - Xindian District Office Station, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Taipei metro - Xindian District Office Station for så lidt som 381 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Taipei metro - Xindian District Office Station, der kan bookes til denne pris. Lake Hotel er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Taipei metro - Xindian District Office Station. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 13. juni 2024.
For dem, der har et budget, er dette de billigste tilgængelige hoteller tæt på Taipei metro - Xindian District Office Station på de valgte datoer. Priserne kan variere afhængigt af de valgte datoer, så brug søgeformularen til at gennemse flere muligheder, hvis du har fleksibilitet.
Vis alle 2 hoteller
No. 2 Lane 77 Bitan Road, Xindian District, Taiwan
0,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
381 kr.
Gns. pr. nat
No.238 Zhongyang Road, Xindian District, Taiwan
1,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
456 kr.
Gns. pr. nat
No. 8, Taiping Rd., Xindian District, Taiwan
0,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
552 kr.
Gns. pr. nat
NO.491-1, Zhongzheng RD, Xindian District, Taiwan
2,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
602 kr.
Gns. pr. nat

Hotelpriser i Taipei metro - Xindian District Office Station

Få en fornemmelse af gennemsnitsprisen og de mest populære steder at overnatte i Taipei metro - Xindian District Office Station, så du kan lægge et passende budget for din rejse. De hoteller, der oftest bliver booket i hver hotelklasse, får mærket “Mest populært”. Hoteller med mærket “Mest for pengene” er de mest populære hoteller i Taipei metro - Xindian District Office Station til attraktive priser. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 13. juni 2024.
En opdeling af den gennemsnitlige pris pr. hotelklasse nær Taipei metro - Xindian District Office Station. Vi har fremhævet de mest populære ejendomme i henhold til vores brugere samt den bedste værdi inden for hver hotelklasse.
3 stjerner
3 stjerner
No.1 Sec 1 Beixin Road Xindian City, Xindian District, Taiwan
396 kr.
No. 219-2, Chung Shing Rd., Sec. 3, Xindian District, Taiwan
401 kr.
NO. 121, Bitan Rd., Xindian bity, Xindian District, Taiwan
380 kr.
4 stjerner
4+ stjerner
NO.491-1, Zhongzheng RD, Xindian District, Taiwan
602 kr.

Bedste priser fundet af HotelsCombined brugere de seneste 24 timer.

Andre overnatningsmuligheder i Taipei metro - Xindian District Office Station

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Taipei metro - Xindian District Office Station. Der er 2 hoteller i Taipei metro - Xindian District Office Station, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 13. juni 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Taipei metro - Xindian District Office Station er .
Vis alle 2 ophold
No.1 Sec 1 Beixin Road Xindian City, Xindian District, Taiwan
0,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
396 kr.
Gns. pr. nat
NO. 121, Bitan Rd., Xindian bity, Xindian District, Taiwan
0,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
Airport shuttle
380 kr.
Gns. pr. nat
No. 219-2, Chung Shing Rd., Sec. 3, Xindian District, Taiwan
2,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
401 kr.
Gns. pr. nat
No. 15, Lane 235, Baoqiao Road, Xindian District, Taiwan
2,6 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
470 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Taipei metro - Xindian District Office Station

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Taipei metro - Xindian District Office Station for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 13. juni 2024.
Brug kortet til at finde ejendomme tæt på det eller de Taipei metro - Xindian District Office Station områder eller attraktioner, du planlægger at besøge. Hvis du klikker på et hotelnavn, kommer du til en side med priser, anmeldelser og mere nyttig information.

Fakta om overnatning i Taipei metro - Xindian District Office Station

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Taipei metro - Xindian District Office Station, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 13. juni 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Taipei metro - Xindian District Office Station?

  New Taipei Hot Spring Hotel (7,8/10 ud fra 1.012 anmeldelser), New California Hotel (8,1/10 ud fra 1.300 anmeldelser) og Bitan Hotel (7,4/10 ud fra 1.611 anmeldelser) er alle højt vurderede overnatningssteder i nærheden af Taipei metro - Xindian District Office Station.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Anmeldelser af Bedwood Hostel anbefaler det som et godt overnatningssted i nærheden af Københavns Hovedbanegård. Det har en vurdering på 7,4/10 ud fra 1.961 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Taipei metro - Xindian District Office Station i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det hotel, som ligger tæt på Times Square, der har fået de bedste anbefalinger fra brugere af HotelsCombined. De har i 22.643 anmeldelser vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du har planer om at bo i nærheden af Amsterdam Centraal, bør du overveje Budget Hotel Tourist Inn, som er vurderet til 7,6 ud fra 4.446 anmeldelser.

 • Hvad koster hoteller i Taipei metro - Xindian District Office Station?

  Søgninger fra de seneste 72 timer angiver, at en gennemsnitspris på omkring 90 kr./nat er normalt for et hotel i Taipei metro - Xindian District Office Station.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Taipei metro - Xindian District Office Station?

  42 kr./nat er den billigste pris, der er blevet fundet for et hotel i nærheden Taipei metro - Xindian District Office Station af brugere af HotelsCombined i de seneste 72 timer.

 • Hvilke seværdigheder er de mest populære at besøge i Taipei metro - Xindian District Office Station?

  Der er så meget at se og lave i Taipei metro - Xindian District Office Station, men vi har fundet ud af, at de mest populære seværdigheder er Københavns Hovedbanegård, Times Square og Amsterdam Centraal. København er et godt sted at bo for at besøge Københavns Hovedbanegård, New York for at besøge Times Square og Amsterdam for at besøge Amsterdam Centraal.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Taipei metro - Xindian District Office Station

Overvej alternative overnatninger i Xindian District
Hvis du er på udkig efter en særlig hoteltype, skulle du måske overveje disse alternativer for rejser til Xindian District

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined