Populære hoteller
Steder at overnatte

Hoteller i nærheden af Volendam Harbour, Volendam

Søg efter og sammenlign hoteller i nærheden af Volendam Harbour på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Volendam Harbour - Volendam, Holland
27. apr. — 28. apr.2
Volendam Harbour - Volendam, Holland
lør. 27.4
søn. 28.4
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hoteller i nærheden af Volendam Harbour

Opdag velkendte overnatningssteder i Volendam Harbour, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 29 hoteller i Volendam Harbour, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 20. april 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Volendam Harbour er .
Disse hoteller er blandt de mest populære ejendomme tæt på Volendam Harbour. Brugere kan bruge de tilgængelige filtre til at indsnævre deres søgning.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
De Pieterman 1, Volendam, North Holland, Netherlands
Med en beliggenhed i Volendam, byder Marinapark Volendam på 3-stjernet overnatning samt svømmebassin, trådløst internet og privat strand. Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at besøge de lokale attraktioner.
Pool
Gratis wi-fi
Parking
8,5
Enestående
296 anmeldelser
Beliggenhed
0,6 km fra centrum
987 kr.

Andre overnatningsmuligheder i Volendam Harbour

Find det perfekte hostel, temahotel eller feriebolig til dit ophold i Volendam Harbour. Der er 29 hoteller i Volendam Harbour, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 20. april 2024. Den gennemsnitlige pris for en overnatning i Volendam Harbour er .
Vis alle 29 ophold
De Pieterman 1, Volendam, North Holland, Netherlands
0,6 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
987 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Volendam Harbour

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Volendam Harbour for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 20. april 2024.
Rul gennem kortet for at finde hoteller tæt på det eller de Volendam Harbour kvarterer, du planlægger at besøge. Hvis du klikker på en ejendoms navn, låser du op for flere oplysninger og får muligheden for at reservere det pågældende hotel.

Fakta om overnatning i Volendam Harbour

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Volendam Harbour, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 20. april 2024.
 • Hvilke hoteller er de bedste i nærheden af Volendam Harbour?

  Et af de mest populære hoteller i nærheden af Volendam Harbour er Hotel Old Dutch, som er blevet anmeldt af 1.488 brugere og p.t. har en vurdering på 8,1/10. Andre steder med høj vurdering er Hotel Spaander, BW Signature Collection og Hotel Marinapark Volendam, som er blevet vurderet til henholdsvis 7,8/10 og 8,5/10 af vores brugere.

 • Hvilket hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård er godt?

  Tivoli Hotel er et populært hotel i nærheden af Københavns Hovedbanegård, som er meget anbefalelsesværdigt. Det er vurderet med 8,0 ud fra 10.833 anmeldelser.

 • Hvilket hotel er godt i Volendam Harbour i nærheden af Times Square?

  Pod Times Square er det hotel, som ligger tæt på Times Square, der har fået de bedste anbefalinger fra brugere af HotelsCombined. De har i 21.802 anmeldelser vurderet det til 8,1/10.

 • Er der et godt hotel i nærheden af Amsterdam Centraal?

  Hvis du har planer om at bo i nærheden af Amsterdam Centraal, bør du overveje Tourist Inn Budget Hotel - Hostel, som er vurderet til 7,5 ud fra 4.201 anmeldelser.

 • Hvad koster hoteller i Volendam Harbour?

  Gennemsnitsprisen på et hotel i Volendam Harbour er 532 kr. pr. nat. Det er baseret på data fra de sidste 3 dage.

 • Hvor meget koster et billigt hotel i nærheden af Volendam Harbour?

  336 kr./nat er den billigste pris, der er blevet fundet for et hotel i nærheden Volendam Harbour af brugere af HotelsCombined i de seneste 72 timer.

Se flere spørgsmål

Find bedre resultater til din overnatning i Volendam Harbour

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined