Populære hoteller
Tips
Steder at overnatte

Hostels i Villa de Leyva, Colombia

Søg efter og sammenlign hostels i Villa de Leyva i Colombia på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Villa de Leyva, Colombia
23. juli — 24. juli2
Villa de Leyva, Colombia
tir. 23.7
ons. 24.7
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hostels i Villa de Leyva

Opdag velkendte overnatningssteder i Villa de Leyva, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 862 hoteller i Villa de Leyva, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 16. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Villa de Leyva er 213 kr. pr. nat.
Disse hostels er blandt de mest populære ejendomme i Villa de Leyva-området. Prøv at justere datoerne eller kombinationen af ​​værelse og gæster, hvis du ikke kan se de muligheder, du leder efter.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Calle 11 No 10 38, Villa de Leyva, Colombia
Casa Gloria en Villa de Leyva ligger i Villa de Leyva og har have, fælles opholdsstue, terrasse og restaurant. Der er også fælles køkken, roomservice og gratis wi-fi overalt. Overnatningsstedet er røgfrit og ligger 200 m fra Villa de Leyvas hovedtorv. Værelserne har kaffemaskine, og nogle af værelserne har terrasse, og andre har også byudsigt. Samtlige værelser på vandrehjemmet har sengelinned og håndklæder. Personalet i den døgnåbne reception taler engelsk, spansk og fransk. Museo del Carmen ligger 400 m fra Casa Gloria en Villa de Leyva, og Iguaque Nationalpark ligger 29 km derfra. Den nærmeste lufthavn er El Dorado Internationale Lufthavn, 161 km fra overnatningsstedet.
Gratis wi-fi
Parking
8,5
Enestående
483 anmeldelser
Beliggenhed
0,4 km fra centrum
151 kr.

Tips til at boooke hostel i Villa de Leyva

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Villa de Leyva Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 16. juli 2024.
Billigste måned:maj
Dyreste måned:august
Gennemsnitspris i Villa de Leyva:213 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:82 kr. pr. nat
Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:onsdag
101 kr. - 482 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
101 kr. - 448 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Andre overnatningsmuligheder i Villa de Leyva

Find det perfekte temahotel, hostel eller feriebolig til dit ophold i Villa de Leyva. Der er 862 overnatningssteder i Villa de Leyva, og data for priser blev senest opdateret den 16. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Villa de Leyva er 213 kr. pr. nat.
Vis alle 862 ophold
Villa de Leyva, Colombia
2,1 km fra centrum
370 kr.
Gns. pr. nat
Villa de Leyva, Colombia
1,0 km fra centrum
780 kr.
Gns. pr. nat
Vereda Monquirá vi alto de los Migueles, Villa de Leyva, Colombia
2,1 km fra centrum
Pool
Gratis wi-fi
Parking
274 kr.
Gns. pr. nat
Calle 44 No. 17-73, Villa de Leyva, Colombia
1,3 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
801 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Villa de Leyva

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Villa de Leyva for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 16. juli 2024.
Brug kortet til at finde vandrerhjem i Villa de Leyva, der er tæt på de interessepunkter, du vil besøge. Du kan finde flere oplysninger om et bestemt hostel på kortet ved at klikke på dets navn.

Fakta om overnatning i Villa de Leyva

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Villa de Leyva, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 16. juli 2024.
  • Hvad koster et hostel i Villa de Leyva?

    I gennemsnit koster det 213 kr./nat for hostels i Villa de Leyva, men 206 kr./nat eller derunder er en god pris. Det billigste hostel vores brugere har fundet for nyligt kostede 86 kr./nat i Villa de Leyva. Prøv at undgå at booke hostel i august (den dyreste måned). At booke i februar (den billigste måned) kunne spare dig nogle penge.

  • Skal jeg bo på et hostel i Villa de Leyva?

    Udover det faktum at hostels i Villa de Leyva for det meste er billigere end andre overnatningstyper, byder de ligeledes på en mere livlig og social atmosfære. Dette sociale miljø er perfekt for folk der rejser alene, par og endda familier der ønsker at møde andre rejsende i Villa de Leyva.

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined