Populære hoteller
Tips
Bedst bedømte hoteller
Billigste hoteller
Steder at overnatte

Hostels i Bogotá, Colombia

Søg efter og sammenlign hostels i Bogotá i Colombia på hundredvis af rejsesites, og spar penge.

Bogotá, Colombia
24. juli — 25. juli2
Bogotá, Colombia
ons. 24.7
tor. 25.7
... med flere

Filtrér efter

Antal stjerner
Gæstevurdering
Faciliteter
Gratis ting
Se alle filtre

Populære hostels i Bogotá

Opdag velkendte overnatningssteder i Bogotá, som de besøgende vælger frem for andre. Der er 4.250 hoteller i Bogotá, og data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Bogotá er 135 kr. pr. nat.
Disse hostels er blandt de mest populære ejendomme i Bogotá-området. Brugere, der søger flere muligheder, kan justere indstillingerne i søgeformularen øverst på siden.
Filtrer efter stjerneklassifikation
Alle filtre
Calle 12d No. 3-46, Bogotá, Colombia
Cranky Croc Hostel ligger i Bogotá og har have, fælles opholdsstue, terrasse og restaurant. Vandrerhjemmet har bar og ligger tæt på adskillige seværdigheder, ca. 300 m fra Quevedos Jet, 600 m fra Luis Angel Arango-biblioteket og mindre end 1 km fra Bolivar-pladsen. Overnatningsstedet har døgnåben reception, lufthavnstransport, fælles køkken og gratis wi-fi overalt. Nogle af værelserne har desuden tekøkken med mikrobølgeovn. Du kan spille bordtennis på vandrehjemmet. Populære seværdigheder i nærheden af The Cranky Croc Hostel omfatter Guldmuseet, Rosario-pladsen og Vor Frue af Candelaria-kirken. Den nærmeste lufthavn er El Dorado Internationale Lufthavn, 12 km derfra.
Gratis wi-fi
9,3
Enestående
681 anmeldelser
Beliggenhed
10,0 km fra centrum
137 kr.
Carrera 3 # 12D - 93, Bogotá, Colombia
Villa Candelaria Hostel har en førsteklasses beliggenhed i bydelen Candelaria - Centro Historico i Bogotá, 5,4 km fra Corferias Internationale Messecenter, 6,2 km fra El Campin Stadion og 16 km fra butikscentret Unicentro. Vandrerhjemmet har fælles opholdsstue og ligger tæt på adskillige seværdigheder, ca. 400 m fra Quevedos jetfly, 700 m fra biblioteket Luis Angel Arango og 1 km fra Bolivar-pladsen. Overnatningsstedet har døgnåben reception, lufthavnstransport, fælles køkken og gratis wi-fi. Værelserne på vandrehjemmet har klædeskab. Samtlige værelser på Villa Candelaria Hostel har sengelinned og håndklæder. Populære seværdigheder i nærheden af overnatningsstedet omfatter Guldmuseet, Rosario-pladsen og San Francisco-kirken. Den nærmeste lufthavn er El Dorado Internationale Lufthavn, 12 km fra Villa Candelaria Hostel.
Gratis wi-fi
8,3
Enestående
222 anmeldelser
Beliggenhed
9,9 km fra centrum
103 kr.

Tips til at boooke hostel i Bogotá

Få nyttig viden og gode råd til at booke det perfekte ophold i Bogotá Data for hotelpriser er baseret på gennemsnittet over de seneste 12 måneder og blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Billigste måned:oktober
Dyreste måned:september
Gennemsnitspris i Bogotá:135 kr. pr. nat
Billigste pris fundet:27 kr. pr. nat
Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:tirsdag
42 kr. - 431 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
55 kr. - 140 kr.
Gennemsnitspris pr. nat/3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.

Bedst bedømte hostels i Bogotá

Gennemse de overnatningssteder i Bogotá, som har fået de bedste vurderinger fra gæsterne. Der er i øjeblikket 4.250 overnatningssteder i Bogotá, og dataene blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Ifølge vores brugere er disse nogle af de bedste hostels at bo på i Bogotá. Lær, hvorfor disse hostels blev vurderet blandt de bedste ved at læse brugeranmeldelser.
Vis alle 4.250 hostels
Carrera 2, 12-48, Bogotá, Colombia
10,4 km fra centrum
Gratis wi-fi
Airport shuttle
82 kr.
Gns. pr. nat
Carrera 3 No 20-35, Bogotá, Colombia
9,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
103 kr.
Gns. pr. nat

Billigste hostels i Bogotá, Colombia

Opdag overnatninger til overkommelige priser i Bogotá, og få kvalitetsoplevelser uden at sprænge banken. Du kan finde hoteller i Bogotá for så lidt som 62 kr. per nat. Der er i øjeblikket ​ét overnatningssted i Bogotá, der kan bookes til denne pris. Hostal R10 er et af de hoteller, der kan bookes til den laveste pris i Bogotá. Data for hotelpriser blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Disse Bogotá ejendomme opkræver den laveste pris pr. nat af dem, vi er stødt på. Hvis du har fleksibilitet med ankomst og afrejse, så brug søgeformularen til at sammenligne priser for andre datoer.
Vis alle 4.250 hostels
Calle 12 b Carrera 5 No 07, Bogotá, Colombia
10,1 km fra centrum
Gratis wi-fi
62 kr.
Gns. pr. nat
11629 Carrera 6a Interior 1, Bogotá, Colombia
3,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
62 kr.
Gns. pr. nat
Calle 80 No 14-33, Bogotá, Colombia
2,9 km fra centrum
Gratis wi-fi
68 kr.
Gns. pr. nat
12d71 Carrera 3, Bogotá, Colombia
10,0 km fra centrum
Gratis wi-fi
Airport shuttle
72 kr.
Gns. pr. nat
Calle 12F # 2-09, Bogotá, Colombia
10,0 km fra centrum
Gratis wi-fi
75 kr.
Gns. pr. nat
Carrera 3, #12b-88, Bogotá, Colombia
10,2 km fra centrum
Gratis wi-fi
75 kr.
Gns. pr. nat

Andre overnatningsmuligheder i Bogotá

Find det perfekte temahotel, hostel eller feriebolig til dit ophold i Bogotá. Der er 4.250 overnatningssteder i Bogotá, og data for priser blev senest opdateret den 17. juli 2024. Den gennemsnitlige pris for et hotelværelse i Bogotá er 135 kr. pr. nat.
Vis alle 4.250 ophold
Carrera 30 No. 52-38, Bogotá, Colombia
5,5 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
185 kr.
Gns. pr. nat
Calle 25B N° 40 67, Bogotá, Colombia
6,8 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
288 kr.
Gns. pr. nat
Calle 87 # 19-21, Bogotá, Colombia
2,0 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
853 kr.
Gns. pr. nat
Bogotá, Colombia
10,6 km fra centrum
251 kr.
Gns. pr. nat
Bogotá, Colombia
2,0 km fra centrum
430 kr.
Gns. pr. nat
Bogotá, Colombia
7,3 km fra centrum
111 kr.
Gns. pr. nat
Avenida La Esperanza No. 51-40, Bogotá, Colombia
6,7 km fra centrum
Gratis wi-fi
Parking
508 kr.
Gns. pr. nat

Overnatning i Bogotá

Udforsk forskellige kvarterer og områder i Bogotá for at finde det perfekte sted for dit ophold. Kortdata blev senest opdateret den 17. juli 2024.
Brug kortet til at finde vandrerhjem i Bogotá, der er tæt på de interessepunkter, du vil besøge. Du kan få adgang til flere oplysninger om et givet hostel ved at klikke på hostellets navn på kortet.

Fakta om overnatning i Bogotá

Find praktiske tips og viden om at overnatte i Bogotá, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. De ofte stillede spørgsmål blev senest opdateret den 17. juli 2024.
  • Hvad koster et hostel i Bogotá?

    I gennemsnit koster det 135 kr./nat for hostels i Bogotá, men 105 kr./nat eller derunder er en god pris. Det billigste hostel vores brugere har fundet for nyligt kostede 33 kr./nat i Bogotá. Prøv at undgå at booke hostel i september (den dyreste måned). At booke i juni (den billigste måned) kunne spare dig nogle penge.

  • Skal jeg bo på et hostel i Bogotá?

    Udover det faktum at hostels i Bogotá for det meste er billigere end andre overnatningstyper, byder de ligeledes på en mere livlig og social atmosfære. Dette sociale miljø er perfekt for folk der rejser alene, par og endda familier der ønsker at møde andre rejsende i Bogotá.

Find bedre resultater til din overnatning i Bogotá

Millioner af anmeldelser
Reelle vurderinger og anmeldelser fra millioner af gæster ligesom dig. Book dit perfekte ophold med ro i sindet!
Bedste hoteltilbud
HotelsCombined henter info fra over 3 millioner hoteller og ejendomme og samler den på ét sted, så du kan sammenligne det ideelle ophold.
Gratis afbestilling
Planer ændres — det forstår vi. Og det er derfor du kan søge efter og booke hoteller og ophold fra udbydere, der tilbyder gratis afbestilling på HotelsCombined